Pokolian ég a jászladányi gumigyár 

Startlap - Startlap
Fideszes aktivisták buktak le, Orbán Viktor telefonon kampányolt, Dúró Dóra nekiment az RTL Klubnak. Esti hírösszefoglaló.

Lángol a jászladányi gumigyár 

Teljes terjedelmében ég egy 1800 négyzetméteres gumi- és műanyaggyártó üzemcsarnok Jászladányban. Hatalmas a füst, már több tűzoltóegységet is a helyszínre vezényeltek. A részletekről itt tudhatsz meg többet.

Rengeteg MSZP-s műanyagtáblával kaptak el fideszes aktivistákat

Pollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke egy facebookos videóban nyilatkozott arról, hogy az utóbbi időben módszeresen tűntek el a hivatalosan kihelyezett tábláik, plakátjaik. Elmondása szerint péntek éjszaka minderre fény derült: az MSZP helyi szervezetének tagjai úgy tűnik tetten érték tegnap este a Fidesz győri aktivistáit, amint az éppen csak kihelyezett kampányanyagaikat letépkedik, és azt egy Fidesz-logóval ellátott furgonba teszik.

A történet itt messze nem ért véget, hogy milyen botrány kerekedett belőle, arról erre tudsz tájékozódni bővebben.

“Ki irányítja valójában Európát?”

Péntek után itt van 24.hu EP-választásokról szóló mini videósorozata, a Camambert a második része. Több elnökség, több elnök és rengeteg miniszterelnök akar hatalmat Brüsszelben. De ki az, akinek van is hatalma, nem csak szeretne? Az innen elérhető kisfilmből mindez kiderül.

Orbán Viktor beállt telefonon kampányolni

A miniszterelnök közösségi oldalán osztott megy egy olyan videót, amelyen az látható, hogy saját maga is részt vett a Fidesz telefonos kampányában. Nem is kertelt sokat, egyből a közepébe vágott, az itt látható felvételen egy hívással szavazásra buzdított.

Verhofstadt: Ha nem lép fel Orbán Viktorral szemben, akkor vége az Európai Uniónak

Orbán egyik legnagyobb kritikusa azért látogatott Budapestre, hogy a Momentum mellett kampányoljon. Orbán Viktorról, uniós pénzekről beszélgettek vele. 

Dúró Dóra keményen nekiment az RTL Klubnak

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese a Facebookon tette közzé posztját, melyben az írja, hogy a tévé a Kúria jogerős döntését figyelmen kívül hagyva nem mutatja be az EP-választáshoz kapcsolódó kampányfilmjüket.

Azt, hogy miért is nem teszi közzé a felvételt a csatorna, illetve a képviselő teljes bejegyzését erre kattintva olvashatod el.

Büntetik a bikinit Európa egyik legszebb fürdőhelyén

Budva (igen, az ahol a Casino Royal című James Bond filmet is forgatták) Montenegro legszebb városa. A település vezetése most úgy döntött, hogy elég volt a fürdőruhás nőkből és a félmeztelen férfiakból a városközpontban, ezért kemény pénzbírságot vezetnek be azok ellen, akik a jövőben így sétálgatnának. 

A hét legfontosabb híreit már elérheted

Nyakunkon az Európai parlamenti választás, újabb fájdalomcsillapítók lesznek vénykötelesek, tovább gyűrűzik a Starche-botrány, elhunyt Niki Lauda – mindezekről itt tudsz tájékozódni.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...