Kiemelt Hírek 2020. február 20.

Pizsamás, egyedül kóborló kétévesre bukkantak Pesten

Startlap Kiemelt Hírek 2020. február 20.
A megdöbbentő történetet a megtalálója, egy férfi mesélte el. Esti hírösszefoglaló.

Egyedül csatangoló kétévest találtak Budapesten

Egyedül sétálgatott Budapesten, a Grassalkovich úton egy két év körüli kisfiú kedd este. A fiúcska épp a belső sáv felé igyekezett, amikor egy édesapa arra autózott a fiával. További megdöbbentő részletek innen érhetőek 

Holttestet kerülgettek a temesvári Lidl-ben

Elsőként a Maszol.ro számolt be arról, hogy vásárlás közben rosszul lett és meghalt szerdán egy férfi a szupermarketben. Az üzlet a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők a holttestet kerülgették – ide kattintva mindent megtudhatsz a történtekről. 

Botrány Ferihegyen: brutális bírságot kaphat a Ryanair

A légitársaság komoly árat fizethet a ferihegyi botrányos, közel hatórás veszteglésért, ami alatt az utasok nem hagyhatták el a gépet. A történet legújabb fordulata ebből a cikkből érhető el. 

Mától, több év után, vény nélkül kapható az Algopyrin

Fotó: Getty Images

2007-ben, egy azóta is érthetetlennek tűnő rendelkezés nyomán lett vényköteles a legnépszerűbb fájdalomcsillapító. Most újra recept nélkül hozzá lehet jutni. Ezzel most nincs egyedül, itt elérhető egy lista is, mely más gyógyszerek intettek búcsút a vénykötelezettségnek. 

Orbán Ráhel volt gimnáziumának tanárai is a Nat ellen

Úgy vélik, az óraszámok átgondolatlan csökkentése ellehetetlenít tantárgyakat (pl. természettudományok), meghiúsítja a kijelölt tartalmak minőségi tanítását. Kevesebb órában ugyanis ugyanannyit vagy többet kell megtanítani, mint eddig (pl. magyar nyelv és irodalom). Hogy melyik az a jó nevű középiskola, amely így gondolja, és ahová a miniszterelnök lánya járt, az egyetlen kattintás múlva ki is fog derülni.

A Fidesz megunta Baranyi Krisztinát: lépnek, már jön a Lex Baranyi

A kormányzópárt megtalálta a lehetőséget, amivel a kiemelten közérdekű beruházásokat/építkezéseket kivonnák az önkormányzatok fennhatósága alól. Mindehhez a ferencvárosi önkormányzat egyik ügyét hozták indoklásként. 

Aranyáron kapható a szamóca

Több áruházlánc kínálatában is megjelent a közkedvelt gyümölcs, de valami olyan összegért, amennyiért egyszerűen már nem is érdemes megvenni. Az elszabadult árakra errefelé lehet rácsodálkozni.

Setét: Orbán Viktor rátámadt a saját nemzetének egy részére

Fotó: MTI Fotó: Mónus Márton

Az Index készített interjút Setét Jenővel, az Idetartozunk Egyesület elnökével, a gyöngyöspatai kártérítések felfüggesztése, és a bíróságok függetlenségének veszélyeztetése miatti demonstráció roma jogvédő szervezőjével. A beszélgetés lényegi részei errefelé találhatóak. 

Amerikai nagykövet: Nem támogatjuk sem Sorost, sem Orbánt

A 24.hu-nak nyilatkozva, David Cornstein sok érdekességet elmondott eddigi tapasztalatairól hazánkkal kapcsolatban. Számos kuriózum mellett beszélt arról is,  hogy alsónadrágban pihentek Orbánnal a repülőgépen. A laza nagykövet interjúja innen érhető el. 

Érd polgármestere levelet írt Mészáros Lőrincnek, kért is egyből egy nagyot tőle

Nyílt levélben szólította meg a felcsúti milliárdost Dr. Csőzik László, Érd polgármestere. Érdekes kérése, mellyel Mészároshoz fordult, itt tudható meg.

Keresés az oldalon