Pirner Alma zavartalanul nyaral Thaiföldön, és jókívánságait küldi

Startlap - Startlap
Nem mindenkit hatott meg a koronavírus-járvány. Bulvárösszefoglaló.

Járvány ide vagy oda, Pirner Alma zavartalanul nyaral Thaiföldön, és posztolgatja a képeit

Miközben több híresség lemondta, illetve megszakította külföldi útjait a koronavírus miatt – például Caramel és felesége, vagy Bódi SylviPirner Alma és családja továbbra is nyugodalmasan nyaralgat Thaiföldön. Pirner azért gondolt a többiekre is: utazós fotóihoz jókívánságait is mellékelte az Instagramon. Íme a bejegyzés.

Vajna Tímea fánkozójában kötelező a lázmérés

Vajna Tímea két hétre szigorú karanténba vonult, majd fánkozója közleményben jelezte: igen szigorú szabályokat vezetnek be annak érdekében, “hogy a kialakult járványügyi helyzetet a lehető legbiztonságosabban kezelje” a bolt. Az óvintézkedésekről ebben a cikkben olvashatsz

Elég eltérően kezelik az emberek a vírus által kialakult változásokat: erre remek példa Debreczeni Zita és Tóth Vera párosa. Előbbi úgy tűnik, remekül érzi magát, Debreczeni ugyanakkor nagyon régóta be van zárva, és ennek mintha nem örülne túlzottan. Debreczeni karanténbeszámolóját itt, Tóthét itt nézegetheted.

Lehet, hogy Mihalik Enikő is koronavírusos

Fotó: Dominique Charriau/WireImage

A modell a követőitől várja a diagnózist egy fotó segítségével, íme.

Horváth Éva 5 nap után bevallotta, hogy miközben ő hazatért Budapestre, fia és a párja Balin ragadt

Horváth Éva pár nappal ezelőtt még Balin nyaralt együtt családjával, viszont egy kissé fura okból kifolyólag ő előbb hazatért. Úgy tervezte, a többiek követik őt, de arra valamiért nem gondolt, hogy időközben még jobban szigorítani fogják majd az utazási korlátozásokat. Így jelenleg 11 ezer kilométer választja el őket egymástól. Részletek itt.

Kiderült, kivel jár Gáspár Virág

Gáspár Virág nem igazán szeret szerepelni, ennek ellenére mégis kiderült, kivel jár, ugyanis Gáspár Evelin bejelölte egy képen a fiút, és innen már nem sok kellett ahhoz, hogy több másik fényképet is megtaláljanak. A fotókért ide kell kattintani.

II. Erzsébet eddig makacsul tartotta magát, de végre ő is visszavonulót fújt a koronavírus miatt

A 93 éves királynő egy héttel ezelőtt még stabilan vitte a programjait, és a kézfogástól sem riadt vissza, de mostanra őt is elérte a járvány miatti kényszerű változtatások szele. Ha érdekel, milyen intézkedést hoztak a királynő biztonsága érdekében, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

A Katona József Színház online előadását több mint tízezren követték

A többi színházzal egyetemben bezáratott Katona József Színház a YouTube-on próbálja kárpótolni nézőit: az előadásukról készült videót egyetlen nap leforgása alatt már 14 ezer ember látta. A felvételt itt nézheted meg.

A katonások nem csak így próbálnak segíteni a vírus miatt kialakult helyzeten: a Magyar Orvosi Kamara elnöke jelezte, hogy nagyon meghatódott a színház levelén, amelyben felajánlották a segítségüket. Kreatív, azonban sajnos nem éppen praktikus ötlettel álltak elő, de Kincses Gyula szerint a szándék a fontos. Részletek itt.

A Jóban Rosszban sem ússza meg a koronavírust

A koronavírus-fertőzés veszélye a TV2 újabb napi sorozatát érinti kellemetlenül. A témáról ebből a cikkből tájékozódhatsz.
 

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...