Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

Startlap - Startlap
Oláh Ibolyát "mentálisan instabil embernek" tartja, akinek "labilitása" még az élő adásokat is veszélyeztette, és kikéri magának, hogy utólag a műsorkészítőket okolja a nehézségeiért. Bulvárösszefoglaló.

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

A stáb körüludvarolta, segítette, támogatta, néha mindenkinél több figyelmet kapott – ha másért nem, hát azért, mert a labilitása nem egyszer egyenesen veszélyeztette az élő műsort.

A Megasztár egykori zsűritagja hosszú posztban válaszolt az énekesnőnek, aki a minap súlyos állításokat fogalmazott meg a tehetségkutatóval kapcsolatban. Pierrot szerint Oláh Ibolya egy “mentálisan instabil ember”, és “kikéri magának”, hogy utólag a műsorkészítőket hibáztatja az általa átélt nehézségekért. A teljes bejegyzés itt olvasható.

Sebestyén Balázs a rádióban ostorozta Kulcsár Edinát: “Azt se tudja, merre van arccal előre”

Kulcsár Edina a posztok és a lájkok érdekében nem törődik azzal, kit aláz meg vélekedik Sebestyén Balázs. Kulcsár Edina, Csuti és G.w.M. szerelmi háromszögének témáját a Rádió1-en boncolgatták, egyáltalán nem kímélve a női főszereplőt. Bővebben.

Gáspár Zsolti meghívta Jennifer Lopezt és Enrique Iglesiast az esküvőjére

Már üzentem nekik, nehogy elvállaljanak más fellépést

– közölte Győzike testvére, és egyúttal tételesen felsorolta a levágásra kerülő állatok listáját, illetve arra a rendkívül fontos momentumra is kitért, hogy fejenként hány darab töltelékkel számolnak majd a töltöttkáposztánál – akinek kétségei volnának, előre szólunk: sok. Részletek.

Kulcsár Edina elmesélte, hogyan jöttek össze G.w.M.-el: kényszerítették rá, hogy leleplezze a viszonyt

A rapper “meglátta benne a potenciált”, és ő lett a producere, ugyanis úgy tűnik, azt, hogy énekelni fog, Kulcsár Edina teljesen komolyan gondolja. Az egykori szépségkirálynő külön fontosnak látta megosztani azt is, sem magát, sem Csutit nem hibáztatja a házasságuk felbomlásáért. A nagy romantika kibontakozásának teljes történetét ebből a cikkből ismerheted meg.

42 évesen, három gyermek után húszévesek is megirigyelhetnék az alakját: Kate Hudson elárulta a szülés utáni fogyása különleges titkát

Amy Sussman/WireImage

Goldie Hawn és Kurt Russel lánya számára nagyon fontos a mozgás, ugyanakkor súlyát nem hagyományos fogyókúra segítségével nyerte vissza, hanem azzal, hogy rendhagyó kapcsolatot alakított ki az ételekkel. További információkért katt ide.

Szorcsik Viki sírva nyilatkozott öccse haláláról: “Soha a büdös életben nem fogom kiheverni, a családom se”

Karácsonykor veszítette el testvérét, aki nagyon fiatalon halt meg. Szorcsik alig néhány héttel a tragédia után adott interjút, annyira felzaklatott állapotban, hogy beszélni is nehézkesen tudott. Videó.

Sánta Laci felhagyna a színészettel: “Nagyon komolyan elgondolkodtam”

Sánta-Széphalmi Júlia válófélben lévő férje a Reggeli vendégeként árulta el, hogy valójában van egy másik munkája is. Bővebben.

Rúzsa Magdi az ikerterhességéről: Több hónapja alig alszom

A két kisfiúval és egy kislánnyal várandós Rúzsa interjúban nyilatkozott speciális állapota nehézségeiről. Részletek.

Fördős Zé interjút adott a gyerekkoráról: “A mai napig tetten érem azt a szorongó Zolikát, aki gyerekként voltam”

Ő volt “az a gyerek, aki lesápadt, ha azt mondták, hogy mindenki az osztályból március 15-én mondjon el egy verset” – meséli A Konyhafőnök séfje, akiről ma már senki sem gondolná, hogy szorongott gyermekként. Pedig nagyon is, sőt, azt mondja, a félelem nem tűnt el a személyiségéből, csak “kordában van tartva”. Fördős Zé Mészáros Antónia vendége volt. Bővebben.

Híres párok, akiket nem zavar a nagy korkülönbség: van, aki saját apósánál is idősebb 5 évvel

Theo Wargo/Getty Images for Film at Lincoln Center

Hollywoodban 10 év szinte egy pillanat, már amennyiben arról van szó, ki hány évvel fiatalabb társat választ magának. Ebben a képgalériában olyan párokkal ismerkedhetsz meg, akiknél a 10 év a minimum, a határ pedig a 38. Akad közöttük híres nőcsábász, és olyan is, akinek gyermekei is születtek fiatal kedvesétől, és nem hallhattunk még futó kalandjairól. 

(Címlapkép: Smagpictures.com/Ákos Ványi)

Ez is érdekelhet

képcím

Berki Mazsi megszólalt: A férjemnek gyönyörű temetése lesz

képcím

Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

képcím

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki...