Peti gazda választottjai megint durván egymásnak estek

Startlap - Startlap
Virág, Anett és Laura különböző taktikákkal tépi egymást annak érdekében, hogy megkaparintsák a mezőgazdász Gothár Pétert. Az RTL Klubnak bőven akad kisípolni valója. Bulvárösszefoglaló.

Peti gazda választottjai megint durván egymásnak estek

Amint elstartolt, csúnya konfliktussal nyitott a Házasodna a gazda új évada. Peti gazda igazán ellenállhatatlan lehet, ugyanis egy pohár innivalótól sikerült tettlegességig, aztán egyre kegyetlenebb verbális konfliktusokig jutnia a három lánynak, aki a házába került. Virág, Anett és Laura különböző taktikákkal tépi egymást: van, akinek a passzív-agresszív sértegetés a titkos fegyvere, de közben arról sem feledkeznek meg, hogy bőven szolgáltassanak kisípolni valót az RTL Klub számára. Videók és további részletek ebben a cikkben.

Liptai Claudia csodaszép üzenettel köszöntötte születésnapján négyéves kisfiát

A koronavíruson átesett Liptai sosem látott, családi fényképeket és egy szívhezszóló szöveget posztolt közösségi oldalára Marcinak, aki szerdán ünnepli élete negyedik évét. Íme a bejegyzés.

A Konyhafőnök VIP: Hujber Ferenc platinaszőkén tért vissza és hisztérikusan kirohant a stúdióból, Nagy Alexandra sírógörcsöt kapott és elájult főzés közben

Nem mindannyiunk kedvenc gazdálkodós reality műsora az egyetlen, ami heves érzelmeket szállít a nappalikba. A Konyhafőnök VIP  új évadának el sem kellett kezdődnie ahhoz, hogy az indulatok magasra hágjanak, az RTL több izgalmas jelenetet közölt. A celebes főzőműsorba visszatérő Hujber mintha Rutger Hauer szerepére szeretett volna inkább beállni a Szárnyas Fejvadászba, annyira megváltozott a külseje. A temperamentuma ugyanakkor a régi, visszafogottan tombolt, majd úgy faképnél hagyta a zsűrit, hogy szóhoz jutni se volt idejük. A Barátok Köztből ismert Nagy Alexandra pedig elájult, mármint szó szerint, főzés közben. Hujber csodás pillanatait itt, Nagy szerencsétlen esetét meg itt nézheted meg.

Rost Andrea megfertőződött, a Szent László kórházban ünnepli az opera világnapját

Fotó: Michael Gruber/Life Ball 2017/Getty Images

A Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas világhírű magyar operaénekesnő a Facebookon tudatta, hogy koronavírusos. Rost Andrea mutatott néhány fotót a kórházból és beszámolt állapotáról. Részletek itt.

Sárközi Ákos végre megmutatta lányát és felesége gyerekeit

A Konyhafőnök zsűritagjaként ismertséget szerzett Michelin-csillagos séf Esztergomban járt vasárnap családjával. Innen posztoltak egy vidám közös fotót, amin Sárközi Éva és Sárközi Ákos között felsorakozott mindhárom gyerek. Ha kíváncsi vagy a fényképre, akkor ide érdemes kattintani.

“Olyan vagyok, mint egy jó bor, ami évről évre érettebb lesz” – Gubás Gabi interjúban mesélte el, hogyan telnek mindennapjai

Filmet forgat, próbál, esténként előadása van, így nagyon feszes tempót diktál számára az idei ősz. Olyannyira, hogy még a gyerekeire is kevesebb ideje jut, pedig szinte minden mondatából érződik, hogy egyébként nagyon sokat foglalkozik velük. Erre a linkre kattintva  egy interjút találsz Gubás Gabival, amelyben a színésznő anyaságról, hétköznapokról, munkáról és a családjáról vall, no meg arról, milyen trükkökkel óvja fiatalságát.

Hű, mekkorát nőtt Tücsi kislánya: cuki fotók a kétéves Naráról

Tücsi és Sofron István közös lánya szerencsés géneket örökölt szüleitől, elképesztően aranyos gyerek lett. Hiába kétéves még, máris olyan, mint egy igazi hölgy, ami talán nem kis részben édesanyja divatérzékének köszönhető. Fotók és további részletek itt nézegethetők.

Nem akarják megvenni Gesztesi Károly házát

Az év elején szívrohamban elhunyt színművész családja nyomott áron is képtelen vevőt találni a százmilliókért piacra dobott budakalászi luxusingatlan számára, már a hirdetést is levették. További információkért kattints ide.

Leesik az állad, ha megnézed a 23 évvel ezelőtti Szellő Istvánt

Október 27-én volt pontosan 23 éve, hogy elindult az RTL Klub, ennek örömére megosztottak egy felvételt a csatorna első adásnapjáról, amelyen Szellő István köszönti a nézőket. Bővebben.

Chrissy Teigen döbbenetes őszinteséggel tárta fel, hogyan veszítette el kisbabáját

Fotó: Andrew Goodman/Getty Images for Celebrity Fight Night

John Legend feleségének ez volt a harmadik terhessége, de az első olyan, ami természetes úton fogant. Chrissy Teigen túlzás nélkül drámai fotók kíséretében jelentette be a vetélését, és aztán a minap egy, a bulvár világában teljességgel szokatlan szövegben írt arról, mi történt pontosan vele, és miért döntöttek a felkavaró fényképek közlése mellett. Teigen írása tényleg megrázó, ebben a cikkben olvashatsz bele.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Panelban él Joshi Bharat