Pénzért nyugodhat meg, aki Sinopharmot kapott

Startlap - Startlap
Számos országban kétségek merültek fel, hogy megfelelő védettséget ad-e a Sinopharm-vakcina két oltása Itthon is több szakember jelezte, szükséges lenne megvizsgálni a már beoltott magyarokat. Esti hírösszefoglaló.

Pénzért nyugodhat meg, aki Sinopharmot kapott

Magánúton elvégeztethető olyan vizsgálat, ami a kínai vakcina hatásosságát is képes mérni, de szakemberek szerint nem érdemes túl korán kérni.  A vakcina hatásosságát ELISA-teszttel ellenőrzik, és innen az is kiderül, mi is az, amit ilyenkor vizsgálnak. 

Karácsony Gergely visszaszólt Gulyáséknak a budapesti kínai egyetemmel kapcsolatban

A főpolgármester szerint nem egyértelmű, kinek kell hinni: a kormány előterjesztésének vagy egy miniszter szavának. Még azon is filozofálgat, hogy talán egyiknek sem. Részletek.

Lantos Gabriella: Miért halnak meg Magyarországon ennyire sokan Covidban?

Az ismert egészségügyi menedzser sorra veszi azokat a tényezőket, melyeknek sajnálatosan köszönhetően Magyarország még a kelet-európai régióban is hátrányba kerülhetett. Bővebben

Havi több tízmillió forintba kerül a tízezernyi felvásárolt lélegeztetőgép tárolása Gödöllőn

A Teva azóta már kétszer gazdát cserélt telephelyén raktározták el a kormány által a járvány első hullámakor vásárolt rengeteg lélegeztetőgépet. Ez szeptemberig nem került semmibe se, most azonban keményen fizetni kell már érte. Az összegért csak egyet kell kattintani

Márki-Zay feleségének sérelemdíjat fizet az Origo

A hírportál több cikkben is tényként közölte, hogy az ellenzéki politikus felesége szülésznőként csecsemők haláláért volt felelős, holott a bírósági eljárásban még a gyanú sem merült fel ezzel kapcsolatban. Per is lett a dologból, most pedig fizetnie kell az Origonak. Bővebben.

Az ország nagy részének fogalma sincs, hány halálos áldozata van idehaza a járványnak

A Medián április elején készült reprezentatív felmérése alapján úgy néz ki,  a lakosság egy része tudja csak megtippelni, hogy a járvány magyarországi áldozatainak száma 20-25 ezer közé esik. Arányaiban ez mekkora részét teszi ki a népességnek, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni.

A Heim Pálban már oltják a beteg gyereket is

Megkezdődött Magyarország legismertebb gyermek-egészségügyi intézetében is a koronavírus elleni vakcinák adása, azonban nem minden fiatal kapja meg egyelőre az oltóanyagot. Ide kattintva azonnal ki fog derülni, melyik korosztály az, mely már hozzájuthat a vakcinához.

Videón az Árpád hídon történt brutális baleset, amit egy cserbenhagyó autós okozott

Közzétették a térfigyelő kamera felvételét arról a balesetről, amely az Árpád hídon történt még április elején, amikor is egy Ford személygépjármű gyakorlatilag telibe kapott egy lámpaoszlopot. A videó itt tekinthető meg

Rendőröknek kellet hazavinni egy illegális buliból a 82 éves nagyit

A koronavírus-járvány miatti lezárásokat semmibe véve, házibuliba ment a 82 éves Maureen Hogg Skóciában. A partira azonban a helyi rendőrök is felfigyeltek, akik a helyszínre érve meglepve tapasztalták az idős hölgy jelenlétét. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Szabadult a börtönből az Árpád hídi gázoló

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Ilyen volt az oktatásügyi tüntetés Budapesten