Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik legnehezebb napja lesz"

Startlap - Startlap
Horváth Charlie úgy döntött, nem vesz részt az eseményen. A mise helyszíne a budapesti Szent István Bazilika, Frenreisz Károly beszédet mond. Esti bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Biró István[/caption]

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: “Életem egyik legnehezebb napja lesz”

Horváth Charlie úgy döntött, nem vesz részt az eseményen. A mise helyszíne a budapesti Szent István Bazilika, Frenreisz Károly beszédet mond. A szertartásról ebben a cikkben olvashatsz, Charlie nyilatkozata itt található.

Megszólaltak Damu Roland rokonai: “Borzasztó ezt kimondanom, de mindent magának köszönhet””

Míg a színész húga csak a hírekből értesült testvére állapotáról, és arról beszélt, mindenki eltávolodott Damu Rolandtól, nagynénje aggódva követi a kórházban a fejleményeket. Damu Rolandot koronavírussal kezelik a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán, ott, ahol Kóbor János is feküdt. Ha érdekel a téma, akkor erre a két linkre kell kattintani.

Tízezer forintos Zara ruha volt a magyar lány nemzeti viselete a Miss Universe döntőjén

A biztonság kedvéért egy hatalmas magyar zászlót tettek Jázmin Viktória kezébe. Mindeközben az idei Miss World Hungary döntőjén Tótpeti Lili annak a magyar tervezőnek az öltözékét húzta fel, akinek Várkonyi Andrea esküvői ruhája is köszönhető. Fotó és további részletek itt.

Nemi erőszakkal vádolja a Szex és New York Mr. Bigjét két nő

James Devaney/GC Images

“Nagyon fájt, felkiáltottam, hogy hagyja abba, de nem tette. Aztán azt mondtam, legalább felhúznál egy óvszert?, de csak nevetett”

– mesélte egyikük. Chris Noth közleményt adott ki, amelyben a szexuális aktusokat elismerte, ugyanakkor tagadja, hogy erőszak történt volna, és felhívta a figyelmet a zaklatási vádak időzítésére. Mindkét nő igen részletes beszámolót adott az állítólagos esetekről, amelyeket Noth reakciójával együtt itt megtalálsz.

Németh Kristóf és Görög Zita vitájától zengett A Konyhafőnök VIP

Szandi után ismét Görög Zita “bizonyos hangnemére” érkezett panasz, és arra, hogy utasítgat. A modell szerint Németh Kristóffal van a baj, aki (a vitát követően egyedüliként) azt mondja, szégyelli magát a történtekért. Videó.

Merkely Béla nevével visszaélt egy tévéreklám

A csodaszer nem kicsire vállalkozik: azt ígérik, több mint 20 évvel meghosszabbíthatja a vásárlók életét. További információkért katt ide.

Shane Tusup reklámozni próbált, de mindenkit elvakított pucér felsőtestével

MTI/Máthé Zoltán

Egy vegán vitamint igyekezett promótálni, de a kommentelőket semmi más nem érdekelte, kizárólag a kitetovált izmai. Fotó.

Kucsera Gábor asztalos lett: már műhelyt is bérelt

Kucsera augusztus óta csak új szakmájával foglalkozik. Bővebben.

Curtis és és barátnője tényleg szakított, de már újra együtt vannak

A rapperről hetek óta pletykálták, hogy már nem Barna Judit a párja, majd a minap egy barát megerősítette a híreszteléseket. Úgy tűnik, tévesen. Curtis a tévében magyarázta el a helyzetet. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...