Pedofil papok védelmére gyűjtöttek - óriási összegről van szó

Startlap - Startlap
Súlyos baleset egy spanyol búcsúban, Schmuck is főpolgármester akar lenni, Szanyi megnevezte az EP-kudarc felelőseit. Esti hírösszefoglaló.

Pedofil papoknak kalapozták össze a védelmi pénzt

A CBS News-nak sikerült megszereznie azt a jelentést, amelyben számszerűsíttették azokat a hatalmas összegeket, amiket az amerikai katolikus egyház arra költött, hogy elgáncsolja a papi pedofília áldozatait védő törvényeket.

A döbbenetes sztoriról itt tudhatsz meg még többet. 

Szanyi elmondta, hogy szerinte kik az EP-választási bukásának felelősei

Fotó: Bielik stván / 24.hu

Korábban az MSZP-t „a bárcás cédába” beleszerető kanos férfiként jellemezte, miután a pártja messze nem úgy szerepelt az EP-választáson, mint ahogy azt remélni szerette volna. Mára azonban már komolyabban értékelte Szanyi Tibor a vereség okait, sőt ebben a cikkben konkrét nevekkel állt elő, akiket felelősnek tart az elszenvedett kudarcért. 

Olyan súlyos baleset történt egy spanyol búcsúban, hogy már 28-ra emelkedett a sérültek száma

A Sevilla közelében rendezett emlékünnepen történt balesetet úgy jellemezte az egyik szemtanú, mintha mészárlás lett volna a helyszínen. A részletekért csak ide kell klikkelned.

Eltemették a Hableány két áldozatát

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kishajó május 29-én alig pár másodperc alatt süllyedt el a Dunán, a fedélzeten 33 dél-koreai utassal és 2 fős magyar legénységgel. A balesetet mindösszesen heten élték túl, a kutatócsoport eddig 20 áldozat holttestét találta meg.

Ma bejelentették, hogy két áldozattól is végső búcsút vette a hozzátartozóik – arról, hogy mindez hol történt, erre tájékozódhatsz.

Már Schmuck Andor is főpolgármester akar lenni

Azt hittük, nem lehet überelni Kálmán Olga nyilatkozatát, erre itt van a következő nagy meglepetés: Schmuck Andor is indul a legfőbb fővárosi tisztségért. A bejelentés részleteiről – illetve, hogy még miért is nem volt az ügyben igazán nagy bejelentés – errefelé tudhatsz meg mindent.

Brexit: több gyár is leállt, bezuhant a brit autóipar 

Az angol statisztikai hivatal szerint a szigetországi autóipar kibocsátási értéke áprilisban drámai mértékben zuhant az előző hónaphoz képest. Hogy mi is indította el ezt a hegyomlás-szerű folyamatot, illetve hogyan kapcsolódik mindez a Brexithez, arról ide kattintva tájékozódhatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Iszonyúan megdrágul ősztől az orosz gáz, ezért szánthatták be...

képcím

Videón az Orbán Viktorért tartott szentmise: "Hála érte...

képcím

Ukrajnából elindított felderítő robotrepülőgép zuhanhatott le...