Pásztor Anna exével, Hosszú Katinka Baján ünnepel: a celebek elmesélték, ki hogyan tölti a szentestét

Startlap - Startlap
Nagy ünneplést senki sem tervez, de magányos karácsonyt sem. Bulvárösszefoglaló.

Pásztor Anna exével, Hosszú Katinka Baján ünnepel: a celebek elmesélték, ki hogyan tölti a szentestét

Nagyot robbant a hír, amikor kiderült, hogy Pásztor Anna 30 év után szakított gyermekei édesapjával. Így tehát különösen meglepő olvasni az énekesnő nyilatkozatát arról, miként tölti a szentestét. Íme.

Nem ő az egyetlen, aki elárulta, mit tervez december 24-re. Hosszú Katinka édesapja lelkes beszámolót adott, az új lemezzel megjelenő Charlie ennél kicsit visszafogottabb volt, Lagzi Lajcs pedig idén végre megszabadulhat a bűntudatától. Hosszúék karácsonyáról itt, Charlie programjáról itt, Galambos Lajosék ünnepi elképzeléseiről meg itt lehet olvasgatni.

Bódi Sylvi megmutatta, ahogy daruval díszíti a karácsonyfáját

Nem vicc, tényleg ez történt, egy kapitális fenyőre aggatta a díszeket a gigantikus géppel. Persze a kertben, és – sajnos vagy szerencsére, ezt a kérdést mindenkire rábízzuk – ezúttal főleg pufimellény és polárpulóver látszódott belőle, a meggyszedésnek álcázott erotikus hangulat elmaradt. De nézzük inkább a képeket, katt ide.

Rékasi Károly megszólalt a Reggeli-interjúról, de mintha nem értené, mi volt a baj

A színész rendkívül különösen, sőt, kellemetlenül viselkedett az RTL Klub stúdiójában, a jelenését illető kritikák pedig őt sem kerülték el, ezért reagált. Bővebben.

Halálra gázolta egy busz az 1960-as Miss Worldöt

Fotó: Edward Miller/Keystone/Hulton Archive/Getty Images

Norma Cappagli az első argentin induló volt, akit a világ legszebbjévé választottak. A modell 81 éves korában hunyt el. Halála körülményeiről és munkásságáról ebben a cikkben írnak.

Ábel Anita és Csonka András ismét egy reggeli tévéműsorral jelentkezik

A két tévés számára nem lesz újdonság a közös munka a reggeli órákban. Az új műsorról, amely Hajdú Péter zsenijét dicséri, erre a linkre kattintva olvashatsz.

Bochkor Gábor inkább hét évre elment Berlinbe, de a katonaságra nem volt hajlandó

A rádiós B. Tóth László műsorában vesézte ki nagy alapossággal élete történetét, gyermekkorától indítva. Kíváncsi vagy a beszélgetésre? Videó és további részletek itt.

Mariah Carey szerelmi bánatának köszönhetjük a világ legsikeresebb karácsonyi dalát

Fotó: James Devaney/WireImage

Amikor Mariah Carey téged kért karácsonyra, alighanem nem sejtette, hogy ezzel világszerte újraírja az év végi fenyőfás napok hangulatát. Márpedig a Billboard és a Spotify ünnepi slágerlistáján az első helyet foglalja el a dal, szóval viszlát Wham!, meg Marilyn Monroe Mikulás-fétise, új királynő ült a fülbemászó, csillagszórós trónra, amitől november közepétől december végéig egyetlen tisztességes vásárló sem szabadíthatja meg az életét. Valószínűleg nincs ember a bolygón, aki ne hallotta volna már a dalt – de vajon a történetét is ismered? Elég izgalmas és szép sztori, már ha szereted a szomorú meséket, szóval érdemes elolvasni ezt a cikket róla.

Ez is érdekelhet

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...

képcím

Visszatér Hosszú Katinka és megcélozza a hatodik olimpiáját

képcím

Megszületett Hosszú Katinka gyermeke