Ötmillióra büntetheti exkluzív lagzija renitens dolgozóit Liptai Claudia

Startlap - Startlap
A hírek szerint nyomós oka van annak, hogy ekkora összeggel sújtják azt, aki megsérti a szerződését.

Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám cukrász csütörtök délelőtt egy kis polgári szertartás keretében esküdött örök hűséget egymásnak, amit egy világraszóló kétnapos lakodalom keretében ünnepeltek a hétvégén.

A Bors értesülései szerint a pár nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy nehogy kiszivárogjonak idő előtt az esemény részletei, ugyanis Liptai egy exkluzív szerződés keretében garantálta egy hetilapnak, hogy csak ők számolhatnak be a partiról, méghozzá egy nyolc oldalon keresztül. A lap szerint a rendezvényen dolgozókkal szigorú titoktartási szerződést írattak alá, amelynek értelmében 5 millió forintot fizet az, akinek eljár a szája a lakodalomról.

A hírek szerint még a meghívottakat is az utolsó pillanatban értesítette a jegyesek által választott felkapott esküvőszervező cég a helyszínről, amit egyébként igen nagy gonddal választottak ki, hogy egy olyan helyet találjanak, ahova még messziről sem lehet belátni. Fontos szempont volt az is, hogy még véletlenül se legyen Parádsasvár közelében, ahol a szőke tévés előző esküvőjét tartották Gesztesi Károllyal.

A Bors azt is tudni véli, hogy habár a hetilappal kötött szerződés nagyon komoly összegről szól, a meghívottak saját maguk fizették az utazást és a szállást.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...