Osvárt Andrea elárulta, hogyan hódította meg új párja

Osvárt eddig kizárólag annyit volt hajlandó elárulni, hogy a férfit, akivel közösen lefotózták, Andrásnak hívják és üzletember. Most már nem csak a viszony kezdetéről, de a közösen tervezett jövőről is nyilatkozott. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-17 13:53

MTI Fotó: Kallos Bea

Osvárt Andrea elárulta, hogyan hódította meg a párja

Osvárt Andreát és az új fiúját először a Sziget Fesztiválon szúrták ki, ahol készültek róluk fotók. Osvárt akkor még szűkszavúan csupán megerősítette a kapcsolat tényét, és mindösszesen annyit közölt, hogy a férfit Andrásnak hívják és üzletember. De a művésznő végre nagyobb betekintést engedett a viszonyba: elmesélte, hogyan jöttek össze Andrással, és azt is, hogy milyen komoly fázisba ért a kapcsolatuk. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor ide érdemes kattintani.

A cseh kormányfő posztolta Orbán Viktor élete fényképét

A visegrádi országok és Ausztria vezetői fontos ügyekről egyeztettek Prágában, de a találkozó komoly apropója – szerencsére –  nem akadályozta meg Andrej Babiš cseh miniszterelnököt abban, hogy egy igencsak infantilis képet osszon meg magyar kollégájáról. A kormányfő egy olyan fényképet posztolt, amelyen Orbán Viktor pont úgy néz ki, mint egy óvodás kisfiú, amikor váratlanul lefröcskölik.

“Utálták egymást” – Stahl Judit elmesélte, hogyan alázta őt Pálffy István

Pálffy István karrierje már roppant távol jár a képernyőtől, a minap még ő volt a nagykövet Dublinban, és már rég a KDNP-re cserélte a TV2-t meg az MTV-t. Stahl Judit ugyanakkor még jól emlékszik arra, milyen volt vele együtt dolgozni. Kiderült, hogy Pálffy és közte finoman szólva nem volt felhőtlen a viszony. Erről ebben a cikkben maga Stahl, valamint egy korábbi munkatársuk nyilatkozik.

Nemcsak Harry és Meghan, de már Kanada is számolhatja a pénzét a Megxit miatt, és még Hugh Grant is megszólalt 

Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

Nem lankadt a Harry hercegre és feleségére irányuló érdeklődés, mióta bejelentették, hogy szakítanak a brit királyi családdal, és Kanadába költöznek. Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miből fognak élni ezután? Nos, a helyzet az, hogy meg lehet nyugodni: Megxit ide vagy oda, még így is iszonyú sok pénzük marad. Kanada viszont aggódhat: ők is elkezdtek számolgatni, és a költségek, illetve egyéb okok miatt se fogadják kitörő örömmel a pár érkezését. Végül érdemes megemlíteni a téma harmadik hírét, vagyis Hugh Grantet, aki kifejtette, mit gondol a Megxitről.

Friderikusz Sándor annyira idegen a tömegközlekedés, hogy a jegyautomatával se tudott megbirkózni egyedül

Nehezen bírja megemészteni Magyarország, hogy már több mint egy éve Friderikusz Sándor nélkül kell tengetni a mindennapokat. A BEST például egy egész címlapot szentelt a témának, “Gyere vissza, Fridi!” címmel. Így különösen nagy örömmel osztjuk meg azt a tényt, hogy Friderikusz Sándor előkerült: egy olvasó a fővárosi kisföldalatti egyik megállójában nézte végig – és fényképezte le – ahogy bénázott egy jót az automatákkal. Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlott pontosan Friderikusz és a vonaljegy esete, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

“Ez volt az ő legféltettebb, közös titkuk” – Schobert Norbi elárulta, mire készült halála előtt Gesztesi Károly a fiával

Schobert Norbert a napokban tért vissza a Maldív-szigetekről, ahová Rubint Rékát kísérte tornázós tábort tartani, így Gesztesi Károly halálhíre is az országon kívül érte. Miután hazaért, kiment a temetőbe Gesztesihez, és nyilatkozott arról, miként fogadta barátja távozását, valamint elmondta, milyen ügyben kereste meg őt halála előtt Gesztesi Károly.

Mi nagyon szeretjük a kicsi táskákat, de Palvin Barbara vajon mégis mit gondolt, amikor a Fendi bemutatójára felöltözött?

Palvin Barbara és Dylan Sprouse elmentek egy milánói divatbemutatóra. Ebben még nem lenne semmi különös, ha Palvin nem egy röhejesen abszurd méretű táskát vett volna fel az eseményre. Íme a csodaretikül.

Exkluzív nagyinterjú készült Szandival és Bogdán Csabával

Immár három évtizede, 13 éves kora óta énekel, első lemezét százezrek vették meg, és így Magyarország első tinisztárja lett Szandi. Bogdán Csabával már húsz éve házasok, három gyerekük pedig olyan boldog, hogy Kandász Andrea szerint ki se akarnak majd repülni a fészekből. De természetesen Szandi életében sem minden csak a sikerekről és az örömökről szól: 16 évesen például egy lovasbaleset következtében három napig kómában volt. Ebben a podcastban egy hosszú és izgalmas interjút hallgathatsz meg Szandival és Bogdán Csabával közös életükről, a családról, az éneklésről, meg még egy csomó minden másról.

“Erre kezd rámenni a kapcsolatunk ” – Erdei Zsolt őszintén vallott: gondjaik vannak gyermekei anyjával

Erdei Zsolt már egyszer elvált, és most kiderült, hogy két fiatalabb gyermeke édesanyjával, Rékával sincs minden rendben. Ha kíváncsi vagy, milyen problémákkal küzdenek, akkor itt folytasd az olvasást.

Karinthy Frigyes unokája halála előtt komoly feladatot adott Földes Eszternek

Földes Eszter és Udvaros Dorottya Az utolsó tűzijáték című dráma próbáján a Bethlen Téri Színházban 2019. január 7-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A 32 éves művésznő Karinthy Márton tavaly novemberi halála előtt kapott egy jelentős megbízatást a színházigazgatótól.

Mai nap hírei

Bill Gates ott talált energiát, ahol senki nem várta

tisztajovo.hu4 órája

Szlávik János elmondta, milyen tüneteket okoz a koronavírus brit mutációja

life.hu16 órája

Megvan Dárdai Pál visszatérése utáni első sikere a Herthával

m4sport.hu16 órája

Kiderül az igazság a visszérkrémekről

napidoktor.hu16 órája

A tapétának leáldozott - fele annyiért díszítheted a legújabb trenddel a falad

femcafe.hu17 órája

Máris támogatók jelentek meg a néppártból kilépő Fidesz körül

hirado.hu18 órája

Lesz gyermekfelügyelet az óvodákban, iskolákban

demokrata.hu19 órája

Miután elindult a repülő, közölte az egyik utas, hogy koronavírusos

travelo.hu19 órája