Kiemelt Hírek 2021. április 02.

Őrült dolgot állít Schobert Norbi a maszkokról

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2021. április 02.
Az édesanyját elvesztő Rubint Rékánál pedig betelt a pohár a trollok miatt. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi szerint fonálférgek vannak a maszkokban, amik férges tüdőgyulladást okozhatnak

Schobert Norbi szépen felült egy konteóvonatra húsvét előtti videójában: azt taglalgatja a Facebookon, hogy tüdőgyulladást kaphatunk a maszkviselés következményeként. A fitneszguru azt is tudja, mit kell tennünk a maszkkal, ha el akarjuk kerülni a betegséget. Mindenképp olvasd végig a cikket, mert abból kiderül, milyen félreértésen alapul az összeesküvés-elmélet. Részletek.

Hosszú Katinka: Itt nem lehet színészkedni

Elkészült a háromszoros olimpiai bajnoknőről szóló életrajzi dokumentumfilm második előzetese. A Pálinkás Norbert rendező vezetésével két éve forgatott film várhatóan idén karácsony előtt kerül a mozikba. Az újabb előzetest erre a linkre kattintva nézheted meg.

Szekeres Nóra negyedik gyerekével terhes

Szekeres Nóra az Anyamagazinnak mesélte el, hogy újra várandós, méghozzá a negyedik gyerekével. A műsorvezető a lapnak arról is beszámolt, hogy kicsit jobban izgul, mint első terhessége idején, húsz évvel ezelőtt, például a koronavírus járvány miatt is. A beszámolója legérdekesebb része mégis az, ahogyan Nóra a terhességéről értesült. Itt elolvashatod.

Nem véletlenül nem segíthet Emilio a kislánya angolleckéjében

Forrás: YouTube/Sztárportré

Emilióéknál is zajlik az online oktatás, amiben mindkét szülő segít Vivikének, de az angolleckét csak Tina nézheti át. Ha kíváncsi vagy a magyarázatra, ebből a cikkből kiderül.

Felcsúton dolgozik tovább Istenes László

Saját Instagram-oldalán jelentette be Istenes László, milyen “óriási szakmai megtiszteltetés érte”, mostantól fontos tisztséget tölt be felcsúti Puskás Akadémiánál. Milyen munkakörről van szó, és mi lesz Istenes TV2-s műsorával? Innen kiderül.

Hilary Duff egy héttel a szülés után megmutatta gyerekét

Megszületett Hilary Duff harmadik gyereke, akit Mae James Blairnek neveztek el. A kislányról egy hét után posztolta is az első fotót, amin a gyerek mellett látszódnak a születései adatai, például hogy hány kilóval jött a világra. A fotót ezen a linken találod.

Ennyit változott Pachmann Péter 21 év alatt!

Pachmann Péter közel 30 éve van a képernyőn, és az évtizedek alatt rengeteget változott. Nézd meg te is a régi képeit itt, és ámulj velünk!

Kedvenc divatháza kedvéért ismét modellkedik a 77 éves Catherine Deneuve

Pierre Suu/Getty Images

Catherine Deneuve az egyik legnépszerűbb francia színésznő, aki sokféle filmes karaktert megformált már hosszú pályafutása során. Fiatalon valódi stílusikonnak számított, és hetven felett is csodásan néz ki. Legutóbb az Yves Saint Laurent új kampányához fotózták. Az eredményt ebben a cikkben láthatod.

6 autizmussal élő sztár, akik mindenkinél sikeresebbek

Április 2. az Autizmus Világnapja. Ennek alkalmából bemutatjuk neked azokat a szupersikeres sztárokat, akikről nem is tudtad, hogy az autisztikus spektrum zavarba tartoznak. Garantált a meglepetés ebben a cikkben.

Rubint Réka videóban vágott vissza a gyűlölködő üzenetekre

Édesanyját a napokban temették el, Rubint Rékát viszont még ezekben a nehéz pillanatokban sem hagyják békén a trollok. Megelégelte, és kiállt magáért. A videót itt nézheted meg.

Keresés az oldalon