Országokon átívelő úti filmet forgattak Szijjártóval

Startlap - Startlap
Mintha egy imázsfilmet néznék, úgy van összeállítva a külügyminiszterről készült mozi. Esti hírösszefoglaló.

Úti filmet forgattak Szijjártó Péterrel

A Hír TV stábja egy észak-afrikai illetve közel-keleti utazásra kísérte el a külügyminisztert, miközben ő szakadatlanul dolgozott, tárgyalt, szervezett. A 20 perces filmet itt lehet megtekinteni, ahol annak lényegi részeit külön is összefoglalták. 

Támogatja a Covid-oltás kötelezővé tételét a német egészségügyi miniszter

Az új típusú koronavírus okozta betegség elleni védőoltás kötelezővé tétele mellett érvel a Die Welt am Sonntag vasárnap megjelenő német napilapnak adott interjúban Karl Lauterbach német egészségügyi miniszter. Mutatjuk miként. 

Kaczyński beismerte, hogy Lengyelország megvásárolta a Pegasus-kémszoftvert

MTI/EPA/Jacek Turczyk

Jarosław Kaczyński azzal magyarázta a Pegasus megvásárlását, hogy azt egyre több ország használja a bűnözés, illetve a korrupció elleni küzdelem során. Ahogyan nálunk, a lengyeleknél is volt egy kis bökkenő ezzel a kijelentéssel. Íme

A kormány nagyot emelt a magyar légtér igénybevételi díjain

Mintegy másfélszeresére nőttek a magyar légtér igénybevételéért fizetendő díjak egy minap hatályba lépett rendeletmódosítás értelmében. Hogy ez összegszerűen mit jelent, az ide kattintva fog kiderülni. 

Legalább 21 turista halt meg Pakisztánban, akik a hóesést akarták megnézni

Az elmúlt napokban több mint 100 ezer autó érkezett a térségbe, hogy megnézzék a szokatlanul nagy hóesést, ám péntekről szombatra virradóan több mint ezer autó ragadt a hóban. Részletek

Három napig lógott a szakadék szélén egy kamion Kínában

Elképesztő felvétel terjed az interneten egy kamionról, amely csaknem a mélybe zuhant egy keskeny hegyi útról. Január 1-jén a kínai Sanhszi tartományban került bajba a jármű, amelyben a sofőrön kívül egy utas tartózkodott. A hideglelős képsorokért csak ide kell kattintani. 

Váratlanul bezárt a magyar futárcég, a vevők kiakadtak

A magyar vállalkozás bezárása olyan hirtelen történt, hogy erről, a folyamatban lévő szállításoknál, sem az árukat átadó webáruházakat, sem a szállítmányokat váró rendelőket nem értesítették. Részletek.

Nagy döntésre szánta el magát türkmén elnök: eloltanák a Pokol kapuját

Fotó: Getty Images

A türkmenisztáni elnök elrendelte, hogy el kell oltani az ország egyik legnagyobb látványosságának számító tüzet.  Ami tényleg úgy néz ki, ahogyan a pokol kapuját elképzeli az ember. Íme.

11 ezer doboz csempészcigit találtak a rendőrök egyetlen autóban

A rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a közös szolgálatellátás során bukkantak a jelentős dohányáru, amelynek kemény összegre rúg az összértéke. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Szijjártó nyilatkozata után Bosznia felfüggesztette...

képcím

Szijjártó az ukrán béketervről: "Azt én megvétóztam"

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...