Örökbefogadott egy csecsemőt az 51 éves Závodszky Noémi

Startlap - Startlap
Pedig korábban sem volt semmilyen egészségügyi akadálya, hogy a színésznő gyereket szüljön. Bulvárösszefoglaló.

Örökbefogadott egy csecsemőt az 51 éves Závodszky Noémi

Amikor Závodszky Noémi és 8 évvel fiatalabb párja végképp elszánták magukat, hogy örökbe fogadnak egy kisbabát, jelentkezéskor a 163-as sorszámot kapták Fejér megyében. A színésznő maga meséli el ebben a cikkben, hogy a vér szerinti anya hogyan vált meg a gyermekétől, és azt is megtudhatjuk, milyen érzés 51 évesen anyává válni.

Megszületett L.L. Junior kislánya

Lesi Liliről már képet is posztolt az énekes. Itt te is megnézheted.

Ő Kerényi Miklós Máté 16 évvel fiatalabb párja, Kardffy Aisha

A Budapesti Operettszínház két művésze a Vacsorakirály című műsorban főzött együtt, pedig nem is páros feladat volt. Ha kíváncsi vagy a konyhában készült fotókra, a lenti a linkre kattints.

Pocsékul van Gömöry Zsolt, az Edda koronavírusos zenésze

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha a pozitív koronavírusteszt nem lenne elég, fizikailag is pocsékul érzi magát Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse. Részletek.

Mucsi Zoltán: A próbák alatt barátkoztam össze igazán a „második feleségemmel”

Jászai-díjas színész, állandó játszótársával, Scherer Péterrel közösen a Nézőművészeti Kft. egyik alapítója. Szakmunkástanulóból lett „az ország Kapája”, négy évtizedes pályája során olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Szurdi György, Grunwalsky Ferenc, Paál István, Antal Nimród vagy Jancsó Miklós. Ha szívesen olvasnál egy Mucsi Zoltánnal készült szórakoztatóan komoly interjút, az alábbi linkre kattints.

A Konyhafőnök: a kommentelők szerint vérlázító, hogy Visváder Tamás esett ki

Napok óta tart A Konyhafőnök versenyzője, Handi meghurcolása. Sokan mondják, hogy valamiféle protekcióval lehet még mindig versenyben, hiszen a kommentelők szerint nála jobb szakácsok estek ki a műsorból. Az i-re a pontot Visváder Tamás tegnapi kiesése tette fel, a nézők teljesen kiakadtak, és ez a hozzászólás szekcióban is meglátszik. Itt olvashatod a legütősebb kommenteket.

Kiderült, miért nem jön a második baba Carameléknél

Felelős döntéseket akar hozni Molnár Ferenc Caramel. A zenész a Borsnak beszélt a család életében észrevétlenül bekúszó bizonytalanságérzésről. A részleteket itt találod.

Nem teljesen értjük Labancz Lilla új fotóját, amin szájfényt tart a kezében

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Labancz Lilla Instagram-fotóinak stílusától nem rugaszkodik el nagyon ez a kép, egyszerűen csak nem tudja feldolgozni a szemünk. Ha segítenél a megfejtésben, ide kattints.

Híres nők, akik büszkék rá, hogy férfi nélkül élnek

Ebben a cikkben olyan hírességektől idéznek, akik büszkén vállalják, hogy szingliként is teljes életet élnek.

Kikerekedett Laky Zsuzsi, de nem bánja

Laky Zsuzsi, az egykori szépségkirálynő immár büszke anyuka, a csillogó külsőségek helyett elsősorban a családja, a férje és két lánya érdekli. Úgy véli, egy anya éppúgy lehet vonzó, mint egy szépségkirálynő. Ha érdekel, mi a férje véleménye a pluszkilókról, olvasd el ezt a cikket.

Ez is érdekelhet

képcím

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a...

képcím

Debreciner: Kósa Lajos 8 éven át diplomásnak hazudta magát

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...