Ördög Nóráék kisboltja annyira menő, hogy egész Akarattyát velük reklámozzák

Startlap - Startlap
A Nekem a Balaton nemcsak Nánásiék, hanem az egész község számára nyereséges vállalkozásnak bizonyul. Bulvárösszefoglaló.

Ördög Nóráék kisboltja annyira menő, hogy velük reklámozzák egész Akarattyát

A Nekem a Balaton május 31-én nyitott meg, és elég hamar a környék legnépszerűbb üzletei egyikévé vált. Nánási Pál és Ördög Nóra saját kezűleg felépített balatonakarattyai közértje olyannyira jól megy, hogy még a helyi szállásadók is velük próbálnak nagyobb forgalmat generálni. Fotó és további részletek itt.

Pécsi Ildikó megérezte Szűcs Lajos halálát, de már nem tudott elbúcsúzni férjétől

Szűcs Lajos hosszan tartó betegség után, vasárnap reggel hunyt el, 76 évesen. Pécsi Ildikó nem volt jelen a kórházban, amikor férje távozott az élők sorából, de megérezte a tragédiát, és otthon, magában mondott búcsút férjének. A család egy barátját, Péterfi Csabát hatalmazta fel arra, hogy nyilatkozzon a halálhírről, így ebben a cikkben  ő mesél az utolsó napokról és arról, hogyan óvta és szerette egymást a végsőkig a házaspár.

Erős Antónia fürdőruhában mutatta meg, milyen remekül néz ki

A híradós két mosolygós fényképet mutatott, amelyeken ugyanazt az érdekes szabású, korall színű bikinit viseli. Az egyik fotó januári, és Dominikában készült, a másikat Villányban fotózák vasárnap reggel. A különbség mindösszesen egy kalap, Erős Antónia pedig mindkettő képen csodásan fest. Íme.

John Travolta: Fájó szívvel tudatom, hogy gyönyörű feleségem Kelly, elvesztette a mellrákkal vívott kétéves harcát

John Travolta és Kelly Preston 30 évvel ezelőtt. (Fotó: Joan Adlen/Getty Images)

Kelly Preston vasárnap hunyt el. John Travolta az Instagram-oldalán, egy megható közleményben tudatta a szomorú hírt. A teljes bejegyzést ide kattintva nézheted meg.

Nagyon úgy tűnik, hogy Elvis Presley 27 éves unokája öngyilkos lett

A TMZ információi szerint Benjamin Keough önkezével vetett véget életének. Az ügyről az édesanya, Lisa Marie Presley szóvivője szólalt meg. A tragédiáról erre a linkre kattintva olvashatsz tovább.

Videóra vették Kapás Boglárka eljegyzését: az úszónő elsírta magát örömében

Kapás Boglárka és a szintén úszó Telegdy Ádám már 3 éve alkotnak egy párt. Telegdy egy étteremben, zenészek között kérte meg szerelme kezét, aki már akkor elsírta magát, amikor meglátta a gyűrűt egy tányéron. A felvételért ide kell kattintani.

Csonka András: Ma már másképp csinálnám, az egész magánéletemet másképp élném

Csonka András Kadarkai EndreVilágtalálkozó című műsorában elég kemény dolgokról beszélt: arról, hogyan tette félre saját magánéletét, miután agysorvadása miatt agresszívvá váló édesapja elhunyt. Ha érdekel a történet, akkor kattints ide, ahol akár videón is megnézheted a teljes interjút.

Egy kigyúrt, magas, kékszemű, szőke férfi próbálta felszedni Agárdi Szilvit, csak volt vele egy aprócska gond

A látássérült énekesnő majdnem egy csúnya átverés áldozata lett, de szerencsére a barátnője a segítségére sietett. Részletek itt.

Zsidró Tamás máshogy emlékszik: elmondta, miért utasította el a fodrászattal próbálkozó Éliás Gyulát

Miután Éliás Gyula a múlt héten karrierje kezdete kapcsán közölte, azért nem lett végül fodrász, mert Zsidró “aggódott, hogy zenészként elalszom majd, nem leszek pontos, így inkább nem vállalt”, Zsidró Tamás is megszólalt. Neki egy kicsit másként rémlik a sztori

Brooklyn Beckham eljegyezte barátnőjét, az összes Beckham lelkesen posztolt a nagy hírről

Brooklyn és David Beckham 2001-ben. (Fotó: Stu Forster/ALLSPORT)

Brooklyn Beckham, vagyis David és Victoria Beckham legidősebb, 21 éves gyermeke hét hónap után megkérte a barátnője, Nicola Anne Peltz kezét. A döntés alighanem csak nekünk tűnhet elhamarkodottnak, a család ugyanis határtalan boldogsággal reagált az eljegyzés hírére, gyakorlatilag mindenki posztolt, leginkább arról, hogy mindenki mindenkit nagyon szeret. Ha kíváncsi vagy, ki az ifjú Beckham szíve választottja, és hogyan reagáltak a dologra a többiek, akkor itt folytasd az olvasást.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt Lisa Marie Presley

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Csuti elmondta, szerinte milyen válás várható