Orbán Viktor másik lánya is saját céget alapított

Startlap - Startlap
Orbán Sára társa a Paks II. Zrt. és a Nemzeti Innovációs Hivatal egykori munkatársa, a vállalkozás székhelye szintén ismerős lehet. Délelőtti hírösszefoglaló.

Orbán Viktor másik lánya is saját céget alapított

Orbán Ráhelt követően Orbán Sára neve is felbukkant a cégnyilvántartásban, a Paks II. Zrt. és a Nemzeti Innovációs Hivatal egykori szakértőjével, illetve főosztályvezetőjével közösen. A vállalkozás székhelye pedig éppen ott van, ahová Tiborcz István cégeit is bejelentették. Részletek.

Kásler Miklós napi 13 ezer fertőzöttre, 200 halottra és negyedik oltásra számít

Az emberminiszter interjúban tájékoztatott arról, milyen forgatókönyvek szerint söpörhet végig az országban az ötödik hullám, valamint a vakcinációval kapcsolatos tervekről is beszélt. Részletek.

Márki-Zay nélkül ült össze az ellenzék, megvan, kik állnak a közös lista élén

Pártelnöki szinten egyeztettek, nagyjából összeállt az ellenzéki csomag, a miniszterelnök-jelölt bejelentette, hogy eláll a hetedik frakció ötletétől, ugyanakkor az is kiderült, hogy Márki-Zay dönt, ha nincs egység. A közös lista első hét helyének megvan a névsora. További információkért katt ide.

Koronavírus itthon: közel 15 ezer új fertőzött van, 167 ember meghalt

MTI/Balázs Attila

Közzétették az elmúlt három nap járványügyi statisztikáit, az adatokat erre a linkre kattintva ismerheted meg.

PDSZ: több iskola jogellenes módszerekkel pótolja a kötelező oltás miatt kieső pedagógusokat

Az intézmények többségét érinti a pedagógusok számára kötelező oltás miatti újabb munkaerő-probléma, ugyanakkor ötből csupán egy iskola próbálja fizetett helyettesítéssel orvosolni a problémát. Ez derül ki legalábbis a szakszervezet felméréséből. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Egy házaspár megtámadott egy ügyeletes orvost Fóton, a doktor az autóhoz verte a férj fejét

Dr. Lestár Ferenc civilben testépítőként tevékenykedik.

Közölték, hogy ők ketten vannak és majd hamis tanúzással rám verik az ügyet, és egyébként is szólnak a fiaiknak, akik majd agyonvernek engem.

Mi történt? Innen kiderül.

“Úgy kezeltek, mintha én lennék a bűnös, pedig engem fogdostak és szorítottak le”

A mátészalkai bíróság tavaly ítélte el Tyukod polgármesterét szemérem és testi sértés miatt, miután Czibere József 2017 májusában inzultálta a település anyakönyvvezetőjét

Lihegett, hozzám nyomta magát, dörgölőzött, fogott, a mellemet, ahol ért, én meg mozdulni sem tudtam. […] Azt éreztem, hogy itt van vége mindennek, a munkámnak, az életemnek, kész. Ekkor nyitott be a kolléganőm, mire a polgármester megtorpant, hátrébb lépett. Ahogy kiszabadultam, éreztem, hogy utánam nyúl, még akkor is fogdos.

Cziberét 300 ezer forint bírságra büntették, a mai napig ő Tyukod polgármestere, az eset óta változatlanul rendszeresen találkozik Németh-Kiss Pálmával, a szobájuk néhány lépésre van egymástól a falusi hivatalban. Németh-Kiss Pálma azt mondja, megnyugvást nem érez, és nyomasztó, ahogy a magyar állam kezelte az ügyet. Riport.

Golden Globe: csillogás és sztárok nélkül, csendben tarolt Spielberg, az HBO és a Netflix

Emma McIntyre/Getty Images for Hollywood Foreign Press Association

Kivételesen nem a pandémia, hanem a díjakat odaítélő Hollywood Foreign Press Association háza táján kirobban gigabotrány némította el a bulit, de annyira, hogy még a tévéközvetítés is elmaradt, az egyes kategóriák nyerteseit szimplán kiposztolták. A kellemetlenül szomorkás eseményről és az idei év legjobbjainak választott művészekről és alkotásokról ebben a cikkben olvashatsz.

164 ember halt meg a kazahsztáni tüntetések során

Az áldozatok között gyerekek is vannak, korábbi hírek arról szóltak, hogy a katonák tüzet nyitottak a demonstrálókra. A megmozdulások egy héttel ezelőtt, az üzemanyagárak emelkedése miatt kezdődtek el. Bővebben.

Pár napig még marad a hideg, de pénteken már 9 fok is lehet

Különösen azokon a területeken számíthatunk igazi hűvös, téli időre, ahol leesett a hó, a hét második felében azonban feljebb kúszik a hőmérséklet. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

(Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ez is érdekelhet

képcím

Felszólalt Magyar Péter tüntetésén, kirúgták Tarr Zoltánt a...

képcím

Gyurcsány Ferenc nekiment Magyar Péternek, de a nevét egyszer se...

képcím

Videóval köszönte meg Magyar Péter a szombati tüntetést