Orbán Viktor elárulta, mikor érkezik Magyarországra az első adag vakcina

Startlap - Startlap
Napirend előtti parlamenti felszólalásában tájékoztatott a koronavírus elleni oltóanyagok első körének szállításáról. Esti hírösszefoglaló.

Orbán Viktor elárulta, mikor érkezik Magyarországra az első adag vakcina

A kormányfő napirend előtti parlamenti felszólalásában tájékoztatott a koronavírus elleni oltóanyagok első körének szállításáról. A múlt heti brüsszeli alkuról szólva azt mondta, “megvédtük a magyarok pénzét”. Részletek itt.

Karácsonyi támogatást kaphatnak a nyugdíjasok egy csomó településen

Van, ahol kifejezetten a koronavírus miatt, máshol eddig is hagyomány volt, mindenestre sok fővárosi kerülethez hasonlóan számos vidéki helyszínen is pénzt, illetve ajándékcsomagot juttatnak az önkormányzatok a nyugdíjasok számára. Kinek milyen támogatás járhat? További információkért kattints ide.

George Clooney: Harcba kerültem Orbán Viktorral

A világhírű amerikai színész legfrissebb interjújában, ami amúgy főleg az új filmjéről szólt, ismét kitért Orbánra: Clooney szerint azért fontos szembeszállni a magyar kormányfővel, hogy a gyermekei egy jobb világban élhessenek. Mit mondott George Clooney? Innen kiderül.

Máris érezni a boltokban az idősek vásárlási sávjának felfüggesztését

A 65 év felettiek számára fenntartott kétórás délelőtti idősáv beszüntetése azonnali, a karácsonyi dömpingben kiemelt jelentőségű hatással járt. Iparági szakértők arról is beszámoltak, hogyan változtatja meg az idei karácsonyt a járvány vásárlási szempontból. Minderről bővebbe ebben a cikkben olvashatsz.

Jakab Péter megkérdezte Orbán Viktor, hogy ő vagy Kövér László jártak-e már meleg szexpartin

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Jobbik alelnöke az azonnali kérdések órájában szegezett kellemetlen felvetéseket a miniszterelnöknek, Szájer Józsefet és a krumplis ügyet emlegetve. Orbán Viktor egyetlen mondattal válaszolt. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor itt folytasd az olvasást.

Már a teljes lengyel delegáció is kizárná Deutsch Tamást a Néppártból

Élesedik a helyzet az Európai Néppártban (EPP): Othmar Karas osztrák képviselő kizárási kezdeményezését egyre többen támogatják. Mindeközben Orbán Viktor egy nyitot kapcsolatot ajánlott fel az EPP-nek, és talán nem véletlen, hogy Szijjártó Péter szédületes tempóban keresett fel bizonyos szélsőjobboldali pártokat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A TV2 szerint zsidózott a ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina azt mondja, pont emiatt vont éppen kérdőre másokat

Az tényleg elhangzott, hogy “rohadt szemét zsidó befektető”, csak Baranyi Kriszta szerint egyáltalán nem úgy, ahogyan ezt a kormánypárti sajtó tálalja. Bővebben.

Ungár Péter reagált a szélsebesen hírhedtté vált videóra: Novák Katalin nem veszi tudomásul, hogy mi a magyar társadalmi valóság

Az LMP politikusa egy Facebook-bejegyzéssel válaszolt a családokért felelős miniszter videójára, melyben Novák szülésre buzdít, és például olyanokat mond, hogy

ne mondjunk le a privilégiumainkról egy rosszul értelmezett emancipációs küzdelemben.

Ungár nem a nemek társadalmi szerepéről és a családpolitikáról közölt gondolatokra, hanem egy másik, hasonlóan nagy vihart kavaró aspektusára válaszolt Novák Katalin okfejtésének. Íme a szöveg.

10 millió forintért igazolt az az amerikai magyar nagykövetség egy lobbistát, akiről tudjuk, hogy szereti a mákos bejglit

A Szabad Európa értesülései szerint a kormány által leigazolt David Reaboit a bejglin kívül a jazzt és a testépítést is szereti. És mit fog csinálni 10 millió forintnyi dollárért? Erről szól ez a cikk.

A teljes félévet nem tudja, de két hetet mindenképp érvénytelenítene az SZFE új vezetése

Fotó: MTI/Mónus Márton

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói elutasították az általuk illegitimnek tartott új vezetéstől érkezett új tantervi rendet. Itt olvasható közleményükben indoklást adnak arra, miért tekinthetik jogi szempontból is érvénytelennek Szarka Gábor kancellár rendelkezéseit.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...