Orbán József gyászoló szerelme: Nem tudom, hogyan folytassam nélküle az életemet

Budapesten és szülőfalujában vettek végső búcsút a zenészlegendától a barátok és a rokonok.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-10 11:46

Fotó: Facebook

A 100 Folk Celsius énekese, Orbán József 70 éves korában, hosszas betegség után július 30-án távozott az élők sorából. A Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban gyászmisét tartottak a zenész lelki üdvéért, majd utolsó kívánságának megfelelően szülőfalujában, Pinkamindszenten helyezték örök nyugalomra testét szülei mellé.

A búcsúztatón, amelyet zenekari társai és jóbarátja, Benkő Balázs szerveztek, a rokonok és a rengeteg rajongó mellett több barát is megjelent: többek között a modell Rába Tímea, Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér, Marót Viki,  Mester Tamás, Kiki, Berkes Gábor, Delhusa Gjon, Bogdán Csaba, Benkő László, valamint a Zámbó család több tagja is együtt emlékezett, de a Vas megyei községben tartott végső búcsúra is nagyon sokan utaztak el.

Nehéz nap ez, még mindig nem dolgoztam fel, hogy Józsi elment. Sokan búcsúztatták, látszik, hogy mennyien szerették. Azt hiszem, ő azt szeretné, ha nem lennénk ennyire letörve, de nehéz erősnek maradni ilyenkor

– fogalmazott a 100 Folk Celsius vezetője, Littvay Imre a Blikknek.

Orbán József volt párja, Andrea nem tudta visszatartani könnyeit, teljesen összetört, amikor meglátta a kicsi koporsót, amelybe a halála előtt nagyon lefogyott szerelme testét helyezték.

Még szerencse, hogy anyukám elkísért, ő tartja bennem a lelket. Sokan támogatnak, hogy legyek erős, de nem tudom, hogyan lehetnék az. Nem tudom elfogadni, hogy Józsi elment! Nem tudom, hogyan folytassam nélküle az életemet. Még nem látom magam előtt, hogyan fogok kijönni ebből, mikor lesz jobb. Most elég borús minden. (…) Sajnos, nagyon belém égett az a kép, hogy hogyan nézett ki Józsi a kórházban, hogy mennyire legyengült. Küzdök az ellen, hogy ez a kép maradjon meg róla örökre. Próbálok szebb pillanatokat felidézni. Például, amikor a kórházban olyan csokis italt ivott, ami tele volt vitaminnal. Mondtam neki, „Józsikám, ezt meg kell inni, ettől leszel erős”, ő meg csak annyit mondott: „Akkor gyerünk!”. Másnap pedig már nem élt

– idézte fel az emlékeket Andrea.

 

Mai nap hírei

Állítólag a Kia gyártja a legjobb tömeg-villanyautót

autonavigator.hu11 órája

Fekete-Győr: A kormányváltás után Mészáros Lőrinc napokon belül előzetesbe kerülhet

444.hu14 órája

Serie A: Az újabb pofon már nagyon fájhat a Milannak

hatharom.com15 órája

Gődényék miatt dugig volt a Hősök tere maszk nélküli tüntetőkkel

168.hu16 órája

Az ok, amiért Karl Lagerfeld tartózkodott a szerelemtől

joy.hu17 órája

Belehúztunk az oltakozásba! 114 ezer ember kapott oltást egy nap alatt Magyarországon

biztositomagazin.hu18 órája

Egy négyzetméterről 200 kilogramm uborka? Bizony lehetséges!

agroinform.hu19 órája

Újabb rekord a koronavírus-fertőzésekben

vasarnap.hu19 órája