Orbán: ha valaki nem kéri az elérhető vakcinát, elmegy a sor végére

Startlap - Startlap
Csak az oltóponton derül ki, hogy milyen típusú koronavírus elleni vakcinát tudnak adni a pácienseknek. Heti hírösszefoglaló.

Orbán: ha valaki nem kéri az éppen elérhető vakcinát, elmegy a sor végére

A magyar miniszterelnök a cseh kormányfővel tartott közös pénteki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy csak az oltóponton derül ki, hogy milyen típusú koronavírus elleni vakcinát tudnak adni a pácienseknek. Itt mondta el azt is, mi történik, ha valaki nem fogadja el az éppen elérhető oltóanyagot. 

Megérkezett Magyarországra az első szállítmány az AstraZeneca vakcináiból

Hazánkban is csak a 60 év alattiakat oltják majd be ezzel a vakcinával. Továbbiak itt.

Átlépte a 13 ezret a koronavírus magyar áldozatainak száma

A legfrissebb járványügyi adatokról itt olvashatsz.

Gulyás Gergely elmondta, mire lesz jó a védettséget igazoló plasztikkártya

A miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón eddig ismeretlen részleteket közölt arról, hogyan tervezik az ország nyitását. De mindjárt jön a nemzeti konzultáció is. Ha érdekel, mi hangzott el a tájékoztatón, akkor itt folytasd az olvasást.

Hetvenezer magyar maradhat érvényes TAJ-szám nélkül a jövő héttől

A parlament által 2019-ben elfogadott módosított tb-törvény, amelynek értelmében néhány hónap tartozást követően nem vehetjük igénybe térítésmentesen az egészségügyi szolgáltatásokat, február 12-től élesedik. Akinek nincs biztosítása, annak muszáj lesz fizetnie, ugyanakkor sok esetben sikerrel kérhető a járulék elengedése, illetve részletfizetés. Hogyan működik az új rendszer, mik a legfontosabb tudnivalók? Ebből a cikkből minden kiderül.

Mészáros Lőrinc ügyvédje is vett egy focicsapatot

A felcsúti milliárdos ügyvédjeként megismert Vörös József az elmúlt években az egykori Simicska-birodalom több cégének ideiglenes átvétele miatt került be a hírekbe, most azonban egy ettől független tranzakciót bonyolított le. Egykori megbízójához hasonlóan ugyanis már ő is klubtulajdonosnak mondhatja magát. Bővebben.

Rengeteget ér Rogán Antal találmánya

A miniszter három éve szabadalmi védettséget nyert informatikai innovációja több százmilliós hasznot hajtott neki az elmúlt esztendőkben. A nem csak politikusként helytálló Rogán bevételét ezen írásból lehet megtudni, melyből az is kiderül, milyen találmányról is van szó. 

Megvan az új százas lista a leggazdagabb magyarokról: Vajna Tímea tartja a pozícióját

A Forbes magazin összeállította szokásos gazdaglistáját a legfrissebb adatok alapján. Mészáros Lőrinc látványosan kilőtt Csányi Sándor előtt, és a leggazdagabb tízbe olyan ismert figurák mellett, mint Szijjártó Péter jachtos vendéglátója, kér orosz vállalkozó is befért. A legvagyonosabb magyarok sorának első tíz helyezését, valamint a további izgalmas szereplőket ebben a cikkben ismertetik.

Biden titkos információkat zárna el Trump elől, mert szivárogtatástól tart

Az új amerikai elnök szerint elődje viselkedése kiszámíthatatlan, ezért megtagadná tőle a hírszerzési adatokat. Minderről itt olvashatsz.

2021 eddig videón: maszkban aerobikozik egy mit sem sejtő mianmari nő, miközben a háttérben fekete konvojok megkezdik a katonai hatalomátvételt

Khing Hnin Wai táncosnő szokásos tornázós videóját rögzítette a helyi parlament közelében, teljesen véletlen éppen akkor, amikor a puccsra készülő hadsereg autói megindultak. A katonák hétfőn több más, demokratikusan megválasztott vezetővel együtt őrizetbe vették a Nobel-bekedíjas kormányfőt, és egy évre szükségállapotot hirdettek. Íme a felvétel.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor disznót vágott: "Errefelé még nem öltem disznót"

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...