Orbán: A nyári konyhában Anikó nyomja

Startlap - Startlap
Nagyon aggódnak Korda György egészségéért, megszólalt Bay Éva a "lottócsalásokról", nem teljesítette Somló utolsó kívánságát az özvegy. Heti bulvárösszefoglaló.

Fotó + videó: Orbán Viktor a lekvárfőzésről csevegett a rádióban, aztán reggelizett egy jót

A nyári konyhában Anikó nyomja.

Anikó, vagyis Lévai Anikó, és amit “nyom”, az a lekvárfőzés, Orbán Viktor ugyanis erről beszélgetett a Kossuth Rádióban a műsörvezetővel szokásos pénteki interjúja előtt. És a miniszterelnök Facebook-oldala is eléggé nyomta a közvetlenkedést, mert amellett, hogy feltettek egy videót az adáson kívüli kvaterkázásról, azt is megmutatták, mit evett pénteken reggelire Orbán. A lekváros felvételt itt, a reggeliset meg itt nézheted meg.

Mihalik Enikő tengerparti fotóját látni kell!

MTI/EPA/Ian Langsdon

Mihalik Enikőt a tengerparton fotózták legutóbb, aminek eredményét megmutatta az Instagramján. A modell csak annyit fűzött a képhez: TGIF – ami azt jelenti, végre itt a péntek! Mihalik Enikő a napba tartja átszellemült arcát, kezében lengedezik a sálja, de nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalán a szokásosnál jobban felpörgő lájkokat a fotó alsóbb régiói csalogatták elő. Ha kíváncsi vagy a képre, itt megnézheted.

“Próbálták megmenteni” – Sipos Péter megrendülten nyilatkozott Ambrus Zoltán haláláról

Vasárnap késő este közösségi oldalán jelentette be az Irigy Hónaljmirigy, hogy hosszú betegeskedés után elhunyt a zenekar tagja, Ambrus Zoltán. Ötvenhárom éves kollégája és barátja haláláról a csapat frontembere, Sipos Péter megindító szavait a lenti cikkben lévő videón hallgathatod meg.

Nagyon aggódnak Korda György egészségéért, valami nem stimmelt a legutóbbi koncertjükön

MTI/Koszticsák Szilárd

Korda György és Klárika a hétvégén a Bánki-tónál lépett fel, és a koncert remekül sikerült, ugyanakkor Korda Györggyel – a hallgatóság szerint – valami feltűnően nem volt rendben. Az énekes egészségi állapotát firtató súlyos aggodalmakra reagált a házaspár. Minderről bővebben a lenti cikkben olvashatsz. 

Érezte-e valaha a tenyerében a meleg golyókat Bay Éva?

Bay Éva a szülei, barátai unszolására adta be jelentkezését a Magyar Televízióhoz. Először a Petőfi rádióban vezette az ötöslottó-sorsolást, majd amikor a tévé is egyenesben kezdte közvetíteni, rövidesen ő lett a háziasszonya. A műsorvezető a Borsnak mesélt a televíziózás hőskoráról, pályája kezdeteiről és természetesen az „elcsalt lottóhúzásokról” is elmondta a véleményét, amit az alábbi cikkből ismerhetsz meg.   

Döntött a NAV: nem adócsaló Gáspár Győző

MTI Fotó: Komka Péter

Gáspár Győzőt még 2017-ben vádolták meg adócsalással, az ügy pedig azóta húzódik, ám ahogy a Blikk írja, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végre pontot tett az ügy végére, és kimondták: a zenész-műsorvezető esetében nem állapítható meg semmilyen bűncselekmény elkövetése. A 24.hu telefonon érte utol Gáspár Győzőt, aki megrendítő vallomást tett az elmúlt két évben elszenvedett veszteségeiről. Erről itt olvashatsz – szem nem marad szárazon.

Nem teljesítette Somló utolsó kívánságát az özvegy

Életében szinte minden kívánságát teljesítettem, de ez nagyon nehéz

– nyilatkozta a napokban Somló Tamás özvegye a Story magazinnak. Gyöngyvér mindezzel arra utalt, hogy néhai férjének a halála előtt volt egy utolsó kérése feleségéhez, amit a nőnek egyelőre nem sikerült teljesítenie. Ha érdekel, mi volt Somló Tamás utolsó kívánsága, a lenti cikkből kiderül.

Így szakított Hajdú Péter

Épp három éve ment tönkre a házassága, egy éve szűnt meg a tévéműsora, és az elmúlt időszak sem volt eseménytelen Hajdú Péter életében. Minden szakításából, párkapcsolati hibájából tanult, és biztos benne, hogy vár rá egy lány, aki mellett végre boldog lehet. Az biztos, hogy ez a nő nem Alföldy Anna, akivel alig fél év után szakítottak. Most, néhány héttel a történtek után a tévés elmondta, milyen módját választotta a szakításnak.

Ne maradj le a hét legérdekesebb híreiről sem!

Orbán szerint Magyarországon nincs éhező gyerek. Rasovszky Kristóf történelmi aranyat nyert. Újabb irdatlan összeget költhet a kormány kisvasútra. A heti hírösszefoglalóért csak ide kell kattintanod!

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi

képcím

Tíz gyerek sérült meg az M1-es tömegbalesetben - képeken a hét...