Oltás és korábbi fertőzés nélkül is megkapták az oltási igazolványt 

Startlap - Startlap
Egy házaspár mindkét tagja megkapta az okmányt, noha nem jogosultak rá. A kártyák legyártásának milliárdos üzlete egy olyan cégnél landolt, amelyet Gyurcsány Ferenc idején még élesen támadott Fidesz. Reggeli hírösszefoglaló.

Oltás és korábbi fertőzés nélkül is megkapták az oltási igazolványt 

Egy házaspár jelezte, hogy mindketten megkapták az okmányt, noha egyikük sem jogosult rá. A kártyák legyártásának milliárdos üzlete egy olyan cégnél landolt, amelyet Gyurcsány Ferenc idején, még ellenzékben élesen támadott a Fidesz, egészen addig, amíg ki nem nevezték Pintér Sándort. Bővebben.

Orbán Viktor: Még egy hétig biztosan maradnak a korlátozások

A miniszterelnök az operatív törzs üléséről érkezett a Kossuth rádióba, szokásos péntek reggeli interjúja helyszínére, ahol elárulta, mitől függ a nyitás. Részletek itt.

Drágább lesz a sonka két hét múlva

A tavalyi árakhoz képest jelenleg is 10-15 százalékkal többe kerülnek a füstölt hústermékek, de a szakértők szerint a vásárlók számára kellemetlen tendencia itt nem áll meg. Mekkora lesz az áremelkedés, és mi áll a háttérben? Erről szól ez a cikk.

Öt európai ország folytatja az oltást az AstraZenecával

Fotó: Gareth Fuller – WPA Pool / Getty Images

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) csütörtökön foglalt állást a vakcina ügyében.  Norvégia ugyanakkor saját vizsgálatokra hivatkozva továbbra sem fogja használni a szert. További információkért katt ide.

Hosszú távú tüneteket kezelő ambulancia nyílik gyerekeknek az I. számú Gyermekgyógyászati Klinikán

A Semmelweis Egyetem klinikáján egyre több olyan gyermekkel találkoznak, akiknek a fertőzés után elhúzódó, makacs szimptómáik maradnak. Leginkább az iskolások és a kamaszok vannak veszélyben, a tünetek sokfélék lehetnek. A speciális szindrómáról és az új szolgáltatásról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

A Fidesz sehogy sem tudja pótolni azt, amit az Európai Néppárttal elvesztett

Az Európai Néppárt (EPP) 2019-ben függesztette fel a Fidesz tagságát, majd március elején a több éve húzódó harc a magyar kormánypárt távozásával ért véget. Az, hogy a vita idáig fajult, mindkét fél számára kudarc, de igazán nagyot a Fidesz bukik: több lehetőség is van az Európai Parlamenten belül, de egyikkel se járnak túl jól. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Két héttel a szülés után meghalt az édesanya, férje szerint mulasztás történt

A fiatal anyukát először pszichológushoz küldték, végül az infektológiai osztályon kötött ki, ahol nem sokkal később életveszélyes állapotba került. Mi történt? Innen kiderül.

Szlovákia megtiltja a külföldi utazásokat

Fotó: Árpád Kurucz/Anadolu Agency via Getty Images

Az intézkedéseket a február 8-án létrehozott úgynevezett Covid-automata által előállt helyzettel indokolták. Ha kíváncsi vagy, mi történik a szlovákoknál, akkor itt folytasd az olvasást.

Nem tudja legyőzni a tavasz a szokatlanul hideg időt

Szórványosan számíthatunk hózáporokra és záporokra, éjjel pedig több helyen fagypont alá süllyed a hőmérséklet. Mikor érkezik az enyhülés? A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi

képcím

Tíz gyerek sérült meg az M1-es tömegbalesetben - képeken a hét...