Ők lesznek A Nagy Duett új zsűritagjai

Startlap - Startlap
Két korábbi zsűritag is távozott.

Hamarosan elstartol A Nagy Duett újabb évada, melyben a következő énekesek fogják pátyolgatni az hangilag kevésbé képzett duettpartnereiket:

Tóth Andi, Wolf Kati, Takács Nikolas, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Marcellina, Gergely Róbert, Kollányi Zsuzsi, Szabó Ádám Csobot Adél.

Idén a műsorvezetői szerepben Liptai Claudiát láthatjuk Tilla helyett.

A zsűri terén is változások lesznek, Balázs Klári és Cooky távozik, helyettük Nagy Adri és Pápai Joci fog pontozni Kasza Tibi mellett.

Egyik zsűritag sem fogja a szigorúbbik arcát mutatni, de ez a műsor nem is feltétlenül a kemény ítéletekről kell, hogy szóljon.

„Sosem voltam hasonló szerepben, úgyhogy nagy kihívás számomra, hogy ezúttal a zsűriszékben ülök. Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat” – mondta a babát váró Nagy Adri.

Pápai Joci is hasonlóan gondolkodik: „Nem szeretném komolyra venni a zsűrizést, ahogy a Sztárban Sztár műsorában, itt is nagy hangsúlyt fektetek majd a humorra. A nagy pillanatokat és az erős érzelmeket persze szeretném mélyen megélni, de alapvetően buliként fogom fel a feladatot, aminek nagyon örülök. Szereplőként izgulós típus vagyok, de most nincs lámpalázam, ezúttal nem én leszek versenyhelyzetben és önmagamat adhatom.”

Fotó: TV2

 

Forrás: 24.hu

Címlapfotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Felismered Magyarország legszebb vidékeit? Kvíz