Kiemelt Hírek 2019. november 09.

Ő lett a Séfek séfe győztese

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 09.
Kemény küzdelem végére került pont a népszerű műsorban. Heti bulvárösszefoglaló.

 

Ő nyerte el a Séfek séfe címet 

Szoros volt a verseny, de végül a 18 versenyzőből csak egy nyerhette meg a 10 milliós fődíjat és a két hetes franciaországi képzést. Ebből a cikkből kiderül, ki is volt ez a szerencsés.

Megvannak az idei Nyerő Páros győztesei

Elképesztően komolyan vették a küzdelmet a Nyerő Páros versenyzői, a finalisták. Istenes Bencéék, Fésűs Nellyék és Fluor Tomiék is megküzdöttek a kihívásokkal. Hogy végül ki lett a nyerő páros, az ide klikkelve fog kiderülni.

Ilyen volt Majka és Curtis első fellépése a nagy szakítás után

Egy év szünet után újra együtt lépett fel Majka és Curtis, mindez a tévében történt, élőben, a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival. A produkciót ide kattintva videón is megnézheted, plusz kiderül, hogyan fogják folytatni ezután a közös munkát.

Talmácsi Gábor cuki fotóval jelentette be, hogy megszületett a kisfia

A világbajnok motoros nem túl bőbeszédű a magánéletét illetően, azonban kedden – egy hét késéssel – egy nagyon aranyos fotó kíséretében bejelentette, hogy megszületett gyermeke. A bejegyzést erre a linkre kattintva nézegetheted.

Schobert Norbi szerint egy szülőnek mindenbe bele kell szólnia, különben “egészen biztos”, hogy a gyerek a kábítószer- és a szexmaffia áldozata lesz

Schobert  Norbitól már megszokhattuk, hogy határozottan kiáll véleménye mellett, ha gyereknevelésről van szó: korábban például kifejtette, hogy milyen jót tehetünk azzal, ha hülyének vagy dagadtnak nevezzük csemetéinket, most pedig a Fókusz stábjának magyarázta el, milyen pokoli veszélyeket rejt a liberális pedagógia.

Elképesztően jó formában van Liptai Claudia

Világéletében elégedetlen volt a külsejével Liptai Claudia, pedig az elmúlt években rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Na nem annyit, mint most, amikor lenyűgözte átalakulásával a követőit. Ha érdekel a nagy átalakulás, ebben a cikkben megtekintheted.

Terry Black hangüzenetben szólt gyerekeihez saját temetésén

Az elhunyt terveinek megfelelően egy igen szép szertartás keretében vettek végső búcsút Terry Blacktől. Az eseményen egy hangfelvételt is lejátszottak, amelyet az előadóművész erre az alkalomra készített. Ha érdekelnek a temetés részletei, valamint az, mit üzent Terry Black, akkor ezt a cikket olvasd el!

DJ Dominique elvette 19 évvel fiatalabb barátnőjét, és a fejkendőjét most sem sikerült otthon felejtenie – fotó

Az 55 éves DJ Dominique, vagyis Várkonyi Attila immár anyakönyvvezető előtt is örök hűséget esküdött a 36 éves Kingának, akit másfél évvel ezelőtt ismert meg Tokajban. A jeles alkalomról mutatott egy fotót, meg egy csomót beszélt a kapcsolatukról. A folytatásért ide kattints.

Alig lehet felismerni Rákóczi Ferit szakáll nélkül

A Rádió 1 műsorvezetője megszabadult arcszőrzetétől, és az eredményt le is fotózta.

Jolly 21 éves barátnője képviselő lett

Bizony, nem csalás, nem ámítás, Szuperák Barbara Budapesten lett képviselő – erről a zenész, illetve a lány is nyilatkozott.

A hét legfontosabb közéleti hírei

Ha lemaradtál az elmúlt napok legjelentősebb híreiről, akkor ide kattintva azonnal bepótolhatod.

Keresés az oldalon