Így vettek végső búcsút a veronai tragédia hős tanárától

Startlap - Startlap
A 2017-ben történt veronai busztragédiában több diák életét is megmentette, miközben gyermeke nem élte túl a balesetet. Heti hírösszefoglaló.

Eltemették Vígh Györgyöt, a veronai busztragédia hős tanárát

Végső nyugalomra helyezték péntek délután Vígh Györgyöt, azt a testnevelő tanárt, aki a 2017-ben történt veronai busztragédiában több diák életét is megmentette. Özvegyének nyilatkozatát, valamint a búcsúztatás részleteit ide kattintva éred el.

Káosz, tüntetés, mosolygó Borkai és közben szólt az Add ide a didit: megalakult a Győri Közgyűlés

Csütörtök délután megalakult a Győri Közgyűlés, amelyen a sajtó képviselői mellett egy elég hangos tömeg is jelen volt. A lemondását pénteki határidővel benyújtó Borkai Zsolt utolsó napján az ellenzék kiosztására, illetve saját maga dicséretére is szakított időt. Erre a linkre kattintva több videót találsz a kaotikus állapotokról, valamint egy beszámolót az ülésről, továbbá az is kiderül, ki vezeti a várost az az időközi polgármester-választásig.

Ezt csinálta Recep Tayyip Erdogan, miközben teljesen megbénította Budapest életét

Recep Tayyip Erdogan török elnök Budapesten, a Várkert Bazárban tartott sajtótájékoztatón 2019. november 7-én.
(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Erdogan csütörtökön érkezett a fővárosba, látogatása során hivatalos tárgyalását követően felkereste a Gül baba türbéjét. Az Anadolu Agency fotósa lencsevégre kapta, mit csinált Erdogan akkor, amikor fél Budapest dugóban állt, és teljes utcákat ürítettek ki. A fényképeket ebben a cikkben nézegetheted.

Heti rendszerességgel erőszakolta két gyermekét a rendőrgyilkos Soós-banda egykori tagja

A Heves Megyei Főügyészség vádat emelt egy korábban emberölés miatt büntetett 60 éves férfi ellen, aki a vádirat szerint két 12. életévét be nem töltött gyermekével erőszakoskodott. A Magyar Nemzet úgy tudja: a vádlott Németh István, a Soós-féle banda tagja, akik negyven évvel ezelőtt kegyetlenül kivégeztek egy rendőrt. Az akkori és a mostani ügyről ebben a cikkben írnak további részleteket.

“A Fidesz felgyújtotta volna a várost”, ha Gyurcsányék megteszik, amire most Orbán készül

A DK frakcióvezetője erős kritikát fogalmazott meg Matolycsy Györgyről az euróról szóló nyilatkozata miatt, a korrupcióbotrányba keveredett MSZP-s Lacknerről, de a fenti szavak egy harmadik ügyet illetően hagyták Gréczy Zsolt száját. A részleteket erre a linkre kattintva találod.

Itt a válság, sokan és sokat fognak veszíteni

Az egy irányba mutató jelek szerint a világgazdaság válság felé tart és ahogyan a központi bankok megpróbálnak tenni ellene, a magyar gazdaságnak is szembe kell néznie a szomorú tényekkel – minderről bővebben ebben a cikkben.

Orbán Viktor megüzenhette Mészárosnak, hogy senki sincs biztonságban

Orbán Viktor, Mészáros Lõrinc (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

A 444.hu egy roppant terjedelmes írásában foglalkozik a 4iG Nyrt. informatikai vállalkozással, amely eleinte Mészáros Lőrinc birodalmába tartozott, ő azonban váratlanul megvált a sikeresen működő cégtől. A lap úgy értesült: a 4iG tulajdonosi szerkezetéről a miniszterelnök döntött, aki már jó ideje készül az informatikai szektor bevételére. És Mészáros Lőrinc helyére egy új szereplőt hozottKattintás után az eredeti cikk rövidebb verzióját találod.

Elhunyt Karinthy Márton

Életének 71. évében meghalt Karinthy Márton – közölte szerdán a Karinthy Színház. További részletek ide kattintva érhetőek el.

Nulladik évfolyam jöhet az általános iskolákba

A sajtó értesülései szerint az új Nemzeti Alaptantervben szerepel a kilenc osztályos általános iskola terve. Minderről részletesen erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Le ne késd! Ekkor van a magyar Black Friday.

Ide kattintva megtudhatod, hányadikára esik idén a vásárlás ünnepe. Fontos tudni, hogy az akciók nem csak egyetlen napig tartanak.

Ez is érdekelhet

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...

képcím

Felszólították a magyar parlamentet: utasítsa el a...

képcím

Orbán Viktor "földrengésszerű" választási győzelemhez...