Nyilvánosságra kell hozni, hogy mire mentek el a felcsúti milliárdok

Startlap - Startlap
A DK pert nyert Kásler Miklósékkal szemben, és ennek kellemetlen következményei lehetnek. Esti hírösszefoglaló.

“Most már nem csak azt van jogunk megtudni, hogy mire költötte az adófizetők pénzét a Felcsút, hanem azt is, hogy mit csinált az Emmi egy éven keresztül vizsgálat gyanánt”

A Demokratikus Koalíció pert nyert Kásler Miklósék ellen, amelynek kellemetlen következményei vannak az Emberi Erőforrások Minisztériumára nézve. Részletek itt.

“Ez egy öngól…” – L. Ritók Nóra megszólalt a 22 éves államtitkár-helyettesi várományosról

A neves pedagógus, aki egyben az Igazgyöngy Alapítvány vezetője a diploma nélkül államtitkárra avanzsáló Rácz Zsófia esetéről írt, aki miatt még törvényt is módosítottak.

Az óra végén többször is megszúrta hátulról a tanárnőt egy diák Győrben

A késelés csütörtökön történt a győri Jedlik Ányos Gimnáziumban, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, a sértettet pedig kórházba vitték, ahol operációra kerül sor. Ha érdekel, miként történt az eset, és milyen sérüléseket szenvedett a tanárnő, akkor ide kattints.

Egy örjöngő férfi lerúgott egy hajléktalant a 47-es villamosról

A Kálvin tér és a Móricz Zsigmond körtér között történt incidenst videóravették, a felkavaró felvételt itt tudod megnézni.

“Félelem és rettegés” uralkodik a magyar kórházakban – állítja az elbocsátott ápolónő

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A siófokiápolónőt saját állítása szerint egy, a térség fideszes képviselőjére kellemetlen tartalmú bejegyzése miatt bocsátották el azonnali hatállyal a kórházból, ahonnan az orvos-igazgatót is menesztették. Az egészségügyi dolgozó, valamint az ügyét felkaroló jobbikos országgyűlési képviselő az ATV vendége volt.

Gránátot dobtak egy bevándorló gyerekeknek kialakított madridi központ udvarába

Az eset körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Orbán Viktor: Visszatérő rémálmunk, hogy egyszer megjelenik a Jóisten Magyarországon

Csütörtökön a miniszterelnök Tokióban járt, ahol a Szépművészeti Múzeumban nyitott meg egy magyar művekből rendezett kiállítást, tette ezt egy izgalmas beszéd kíséretében, amely a magyarok és a japánok kapcsolatáról szólt. Az eseményen Takamado Tsuguko hercegnő is beszélt. Ha érdekelnek az elhangzottak, akkor ezt a cikket olvasd el.

A vadkamera videóra vett egy medvét az Aggteleki Nemzeti Parkban

Az állat a nemzeti park északi részén, a lakott területektől távol tűnt fel.  A felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kifejezetten komoly büntetéssel sújtotta a versenyhivatal a hulladékbiznisz közbeszerzéseinek nagy favoritját, a miskolci kukakirályt

Hercsik István Észak-Magyarország egyik legbefolyásosabb üzletembere, akit a hulladékbiznisz Mészáros Lőrinceként is emlegetnek, rendre jól szerepel a közbeszerzéseken, és milliárdos uniós támogatásokban részesül. Négy másik cég mellett az övére csapott le a Gazdasági Versenyhivatal, amely már tavaly júniusban razziáztak, de az ügynek csak most lettek fejleményei, fájdalmasanmagasbírság formájában. Minderről bővebben itt tájékozódhatsz.

Deutsch Tamás szerint Karácsony Gergely “LMBTQI-dzsihádot” kezdett

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Deutsch a Facebookon fejtette ki tömör és váratlan véleményét a főpolgármester egyik lépésével kapcsolatban.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Lemondott Rácz Zsófia

képcím

Júliustól hat szociális szakápolási központ jön létre