Nyilatkozatot adott ki Csuja Imre családja a tragédia után

Startlap - Startlap
A rendőrség jelenleg is vizsgálja a színész fiának halálát. Esti hírösszefoglaló.

 Meghalt Csuja Imre kisebbik fia

Elhunyt a népszerű színész kisebbik fia, adta hírül a Ripost, amely a családot is megkereste a szomorú hír hallatán. A további részleteket itt tudod elolvasni.

Borkai pályafutásának vége, de nem ő volt a célpont

MTI/Koszticsák Szilárd

Mióta a Fidesz hatalmon van, még csak hasonló botrányt sem élt át egyetlen választott képviselője sem, mint amit Borkai Zsolt, Győr polgármestere. Most az Index kapargatta meg a felszínt a horvátországi szexvideókkal kapcsolatban, és egészen megdöbbentő, amit ebben a cikkben az olvasók elé tártak. De nem érdemes kihagyni a 24.hu összeállítását, mert ott teljes egészében bemutatják Borkai életútját.

Boxerrel verte össze iskolatársát, a 11 éves fiút

Mielőtt bárki azt hinné, hogy ilyen borzalmas eset legfeljebb valahol Borsodban történhet, azt ki kell ábrándítanunk. Sőt, aki azt hinné, ezek után az iskola legalább valamennyire az áldozat védelmére kelt, azt is. Az eset Budán történt, a felháborító részletekért csak ide kell kattintani.

Kósa Lajos megszólalt a Borkai-ügyről kapcsolatban, de olyan mintha egy óhaját mondta volna el a véleménye helyett

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A magyar politikai élet legnagyobb botrányát próbálta meg elbagatellizálni a Fidesz régi / új alelnöke, de nem biztos, hogy ez most annyira sikerült neki. Minderről ide klikkelve te is meggyőződhetsz, bár lesz egy kifejezés, ami szinte érthetetlen, miért is keveredett a magyarázatai közé.

Karácsony behozta Tarlóst

Az Index kérte fel az egyik legnagyobb hazai közvéleménykutatót, hogy végezzenek el egy felmérést a választók körében, amelynek pontos eredményét, vagyis a számokat ebben a cikkben tették közzé.

Olyan, mintha a kormánypárt rábukkant volna arra, aki a szálakat irányítja a politika hátteréből

Baján úgy tűnik, hogy a Fidesz kampányának keretében sikerült olyan egykori ellenzéki politikust – aki még miniszter is volt – démonizálni, akinek már nem igazán van szerepe a közéletben. Az erről készült plakátokat errefelé lehet alaposabban tanulmányozni.

Megbukott Románia kormánya

Megvonta a bizalmat a román parlament csütörtökön a Viorica Dancila szociáldemokrata miniszterelnök vezette kormánytól. A mikéntre és a miértreide kattintva kaphatsz választ.

Ezért nem akar szinte senki sem tanár lenni Magyarországon

Az Európai Bizottság múlt pénteken tett közzé egy jelentést a kontinensen élő tanárok helyzetéről, a pedagógusok világnapja alkalmából. A Magyarországra vonatkozó lehangoló számokat és vizsgálatokat a 24.hu írása részletezi egyetlen klikkre innen.

Tarlós rendesen beolvasott a vibrátorral mászkáló Bede Zsoltnak

A kormánypárti aktivista órák hosszat flangált szerdán egy műpénisszel a zsebében a budai rakparton. Mint utólag kiderült, arra várt, hogy végre odaadhassa Karácsony Gergelynek – ami végül is sikerült, de először Alföldi Róbertnak mutatta meg a tárgyat. A főpolgármester-jelölt, illetve a népszerű színész / rendező egy rendezvényről jöttek, amikor felbukkant Bede.

Az ügyről csütörtökön Tarlós István is megszólalt, akinek nyilatkozata egyértelművé tette, milyen lesújtó véleménnyel volt az ostoba performance-ról.

Erdogan előhúzta a migráns-kártyát, óriási számmal fenyegeti Európát

Törökország első emberének nem volt ínyére, amiért az Európai Unió megszállásnak nevezte a török katonai beavatkozást Szíriában, ezért olyan menekültáradattal fenyegette meg Brüsszelt, mint még soha. Hogy mit is mondott pártja rendezvényén, arról ebben a cikkben tudhatsz meg többet.

Ez is érdekelhet

képcím

Debreciner: Kósa Lajos 8 éven át diplomásnak hazudta magát

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Trágár rapszám a háttérzenéje Szentkirályi Alexandra...