Norbi: Ezt az országot újra együtt fel kell építeni, és ehhez tornázni kell

Startlap - Startlap
Schobert Norbert a brit tudósokra hivatkozva felvette a kesztyűt a koronavírus ellen titkos fegyverével. Kicsit sután és néhol kicsit furcsa logikával, de tökre igyekezett. Bulvárösszefoglaló.

“A legkisebb probléma, ha valaki 160 centi és 100 kiló, és emiatt elhagyják. Sokkal nagyobb probléma, ha elhagyja az egészsége” – Schobert Norbi végre elővette a titkos fegyverét a koronavírus ellen

A koronavírussal kapcsolatos közérdekű tájékoztatásból Schobert Norbert is igyekszik kivenni a részét. Korábban az otthoni karantén fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet, de végre visszatért a legkedvesebb témájához, és ezúttal az elhízás és a koronavírus kapcsolatát fejtegette. A célja tulajdonképpen nemes, ezért talán eltekinthetünk az olyan szépséghibáktól, mint például az, hogy úgy hivatkozik a Daily Mailre, mintha mondjuk a John Hopkins Hospital legfrissebb kutatására támaszkodna, vagy hogy a Google fordítójával olvassa fel a cikket. De nem akarjuk lelőni az összes jó részt előre, és Norbi tényleg tökre igyekszik és jót akar, szóval inkább azt javasoljuk, nézd meg a videóját te is.

Robert De Niro régi filmjét idézve parancsolt mindenkit házi karanténba

Andrew Cuomo, New York állam kormányzója töltötte fel a Twitterre azt a videót, amelyen Robert De Niro szólítja fel otthonmaradásra az embereket. De Niro egyik filmjének klasszikus mondatával zárta bejelentkezését, ami igen hatásosra sikerült. Íme a felvétel.

“Csak a könnyeim jönnek” – öt év házasság és két gyerek után Konkoly Ági elválik férjétől

MTI Fotó Mohai Balázs

Konkoly Ági legfrissebb posztjában jelentette be, hogy focista férjével, Józsi Györggyel a válás mellett döntöttek. Az egykori szépségkirálynő egy egész hosszú bejegyzést írt, amelyben alaposan kifejtette, hogyan bomlott fel tökéletesnek hitt házasságuk. Részletek itt.

Szebeni István azt állítja, kopaszodása miatt kirúgással fenyegette a TV2

A műsorvezető Várkonyi Andreának mesélt arról, hogy tíz évvel ezelőtt miért vállalta a hajbeültetéstRészletek itt.

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Kiszel Tünde, Tornóczky Anita, vagy Pumped Gabo, amikor kicsi volt? Sorra posztolják a gyerekkori fotókat a magyar hírességek

Egy új kihívás terjed a közösségi oldalakon, amelynek köszönhetően egyre több gyerekkori  fotó jelenik meg mindenféle magyar ismert ember oldalán. Ebben a cikkben bemutatják az eddigi termést.

Robbie Williams és felesége megcsinálták az egyik legviccesebb karanténvideót, amit eddig láttunk

Mivel Robbie Williams nemrégiben Ausztráliában járt, ahol akkor már javában tombolt a járvány, önként izolálta magát családjától. De szemmel láthatóan nagyon hiányzik neki a felesége, így összehoztak egy igazi Rómeó és Júlia-jelenetet, ami egyszerre lett kedves és vicces, és szerencsére megosztották az Instagramon. Egy másik nap a kertjükben szerveztek egy rendhagyó randit, szintén igen humoros eredménnyel. Ha érdekelnek a videók, akkor kattints ide.

Az amerikai celebek a gyerekeikkel cukiskodnak a karanténban

Jimmy Fallon, John Legend, Mark Wahlberg és még sokan mások egymás után posztolják a közös képeket gyerekeikkel a négy fal közül. A fotók tök jók, és itt lehet őket megnézni.

“Mindennap egy szonett a doktort távol tartja” – Sir Patrick Stewart minden nap felolvas nekünk egy Shakespeare-szonettet

A koronavírusnak sok előnye nincs, de az egyik kétségkívül az, hogy ezentúl naponta meghallgathatunk egy Shakespeare-szonettet X professzor, vagy Picard kapitány – kinek melyik tetszik jobban – tolmácsolásában. A 79 éves színész egyelőre két rövid felolvasást tartott, amiket itt tudsz megnézni.

Kristen Bell Insta-oldala egy nagy koronavírus-tájékoztatóvá alakult

Fotó Christopher PolkGetty Images for Peoples Choice Awards

A nálunk főként a Veronica Marsból, illetve a Rossz anyák című (amúgy tényleg elég rossz) filmből ismert színésznő közösségi felülete gyakorlatilag teljesen átváltozott egy nagy koronavírusról szóló információs központtá. Bell többek között hasznos tanácsokkal lát el mindenkit, például a biztonságos online rendeléssel kapcsolatban, ezenkívül elgondolkodtató mémekkel támad, és személyes családi jeleneteket és történeteket is megoszt, amik persze a Covid-19 körül forognak. Ebben a cikkben összegyűjtöttek párat a bejegyzéseiből.

Tóth Gabi kicsípte magát, és ezzel egy fontos üzenetet küldött a többi nőnek

Az énekesnő készített magáról egy csinos fotót, amihez egy, az otthoni karantén idején lényeges üzenetet mellékelt a nők számára.

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Gyerekek zuhantak le egy kilátóról Csehországban, súlyos...