Népszava: Az Országos Kórházi Főigazgatóság a műtétek halasztására és ágyak felszabadítására utasított

Startlap - Startlap
A lap birtokába került az Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettesének vasárnapi levele, amelyet a centrumkórházak vezetőinek címezett. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Balogh Zoltán

Népszava: Az Országos Kórházi Főigazgatóság a műtétek halasztására és ágyak felszabadítására utasított

A lap birtokába került az Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettesének vasárnapi levele, amelyet a centrumkórházak vezetőinek címezett. Íme.

Márki-Zay Brüsszelben: Fasiszta pártállamot épít a korrupt Orbán Viktor

Az összellenzéki miniszterelnök-jelölt két napra érkezett a belga fővárosba, ahol több uniós vezetővel és további szervezetek képviselőjével találkozik. Márki-Zay Péter brüsszeli látogatásának eddigi eseményeiről erre a linkre kattintva olvashatsz.

“Azt éreztem, hogy elkezdi puszilgatni a nyakamat” – kipakolt egy újabb úszó Turi Györgyről

MTI/Czeglédi Zsolt

Dara Eszter Európa-bajnok és kétszeres olimpikon, aki 12 évesen került Turi György keze alá, Cseh László, Kozma Dominik és Kiss Noémi nyilatkozatait olvasva döntött úgy, hogy ő is kiáll a nyilvánosság elé. Dara több felkavaró történetet osztott meg arról, hogyan molesztálta és bántalmazta őt és társait Turi György. Részletek.

Koronavírus itthon: több mint 8000 új fertőzöttet találtak egyetlen nap alatt

Hét hónapos rekord dőlt meg. A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikákat ide kattintva ismerheted meg.

A koronavírus miatt leállt a Ceglédi Városi Televízió

Annyi kolléga kapta el a fertőzést, hogy jövő hét közepéig csak a képújságot tudják vetíteni. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Akkora a munkaerőhiány, hogy nincs esély a kötelező oltásra a vendéglátásban és a turizmusban

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke nem tud olyan éttermet vagy szállodát, ahol sor került volna a kötelező oltás bevezetésére, és ezt igazolják a megkérdezett érintettek nyilatkozatai is. Tiborcz István és Mészáros Lőrinc érdekeltségeiben sem élnek a kormány által nyújtott lehetőséggel. Bővebben.

Bevándorlók két nagyobb csoportja áttörte a lengyel-belarusz határt

Stringer/Anadolu Agency via Getty Images

Kedd este lerombolták a határkerítést, és bejutottak Lengyelország területére, többeket visszafordítottak, több menekültnek viszont sikerült megszöknie. Helyi hatóságok tájékoztatása szerint a hétfői sikertelen határátlépési kísérlet óta migránsok ezrei készülnek a Fehérorosz oldalon egy újabb támadásra. Részletek.

Nagy változás jön a Facebookon: nincs több célzott hirdetés a felhasználók “érzékeny” jellemzői alapján

Januártól vége a politikai, vallási és etnikai hovatartozás, vagy éppen a nemi irányultság alapján feladott hirdetéseknek, a Facebookon és az Instagramon egyaránt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Erről szól ez a cikk.

Több napig változatlan marad az időjárás, egy dolgot kivéve

A későbbiekben sűrű ködképződés várható a hajnali órákban, amely helyenként tartóssá válhat. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Ódor Lajos Orbán Viktor kijelentéséről: "Nagyon nem szerencsés"

képcím

Orbán: Baloldali, háborúpárti ember követte el a merényletet...