Németh Kristóf új szakmában próbálja ki magát

Startlap - Startlap
A népszerű színész hamarosan egy családi éttermet nyit. Heti bulvárösszefoglaló.

Németh Kristóf nemcsak színészként próbálja ki magát

Fotó: RTL

Egy sorozat létrehozásában is tevékenyen részt vett, de nem mint színész. Sőt, hamarosan nyílik a családi éttermük is. Részletek

A Szijjártóval fotózkodó Rúzsa Magdi 32 milliót kapott a Külügyminisztérium bankjától

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alatt tevékenykedő Eximbank, amely többek között Szijjártó Péter kedvenc templomát is finanszírozta, nem először bánik tízmilliókban mérhető bőkezűséggel a művésznővel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Az első közös kép Szabó Zsófiról és Shane-ről

Megtört a jég, a BEST magazinban először mesélt szerelmük történetéről a kapcsolatukat immár a nyilvánosság előtt is vállaló Szabó Zsófi és Shane Tusup, valamint közös képek is készültek róluk. Vallomásukat és a friss fotót a párról ebben a cikkben találod.

Liptai Claudia megmutatta, milyen alakformáló fehérneműket hord: “Senki sem tudta, hogy valójában nem ekkora vagyok”

Saját bevallása szerint vadászik az ilyen darabokra az interneten. A téma és a konkrét ruhadarab a NőComment! adásában került felvezetésre, perceken át sírva röhögtek Liptai produkcióján, aki bemutatta, hogyan is kell felvenni, levenni, és egyáltalán, használni ezeket a kompressziós harisnyákat megszégyenítő ruhadarabokatVideó.

Kiderült, mi történt Schobert Norbi és pártfogoltja között: “Nem kényszeríthetjük a termékeink fogyasztására”

A köztudatba szimplán a legkövérebb tinijeként bevonuló 17 éves Rácz Géza egy ideig rendszeres reklámarca volt Norbi oldalának, aztán a fogyókúrát dokumentáló képek szépen lassan szinte teljesen eltűntek. A Norbi Update Ügyfélszolgálat munkatársa elárulta, miértRészletek.

Kóbor János felesége a látogatási tilalom ellenére minden nap férje ágya mellett ül

Kóbor-Deme Zsóka különleges engedélyt kapott. Az Omega énekese a Városmajori Szív és Érsebészeti Klinikán mélyaltatásban fekszik. A hírzárlat ellenére Trunkos András ismét nyilatkozott. Bővebben.

Fluor Tomi: Hallottam már elég sok ilyet, hogy voltam parlamentben téma, hogy én most nemzetbiztonságilag kockázatos vagyok

Úgy sejti, a NER azóta kiegyezhetett a működésével, mert annyian figyelnek rá. Fluor Tomi a Szabad Európának adott interjújában beszélt zenekara letiltásáról, a közelgő választásról, Orwellt emlegette, és az ellenzéket sem kímélte, kicsit sem. Bővebben.

Tornóczky Anitának nem tett jót a fogszabályzás

Fotó: RTL Klub

A Konyhafőnök VIP-ben teljesen másképp néz ki, mint amit megszoktunk, ezért az egykori műsorvezető most elárulta, mi is történt az arcával. Ha te is tudni akarod, akkor csak ide kell kattintanod

Kiszel Tünde könnyűvérű angyalként értelmezte újra a szeretet ünnepét

Új hónap, új fotó Kiszel Tünde közösségi oldalakra szabott, illedelmes erotika univerzumából. Ezúttal természetesen a karácsony jegyében – kár, hogy Kiszel dekoltázsa nagyobbra sikerült, mint a szárnyaiÍme.

Hódi Pamela azt állítja, hogy Berki Krisztián még mindig hívogatja és üzeneteket írogat neki

Hódi szerint Berki új férjét, Tóth Bence focistát is rendszeresen keresi. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után