Nemet mondott a Fidesz az SMA-s gyerekek megsegítésére

Startlap - Startlap
A kis Zente sok-sok társának így csak egyetlen, nehézkesen járható út maradt. Hírösszefoglaló.

A fideszesek nem támogatták az SMA-s gyerekek megsegítéséről szóló javaslatot

A jobbikos Rig Lajos javaslatáról, annak fogadtatásáról, valamint arról, miként támogatják a környező országok a betegségben szenvedő gyerekket, kattintás után tájékozódhatsz.

Karácsonyi utalványt kaphatnak nyugdíjasok és gyerekek

De nem mindenki részesülhet a támogatásban, és annak összege is eltérő lehet. További részletekért ide kattints.

Hamarosan fontos levél érkezik a lakáshiteleseknek

Kedden hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank arra, hogy heteken belül a változó kamatozású jelzáloghiteles ügyfelek többsége banki tájékoztató levelet fog kapni, amelyben a kamatozás átalakítására bíztatnak. A dolog mintegy 106 ezer szerződést érint. Részletek itt.

Lefogtak és kiraboltak egy nőt a rakparton, de felvette őket a biztonsági kamera

A rablás a II. kerületi Bem rakparton történt, ahonnan a tettesek villamossalmenekültek, itt készült róluk felvétel. Ezt erre a linkre kattintva nézheted meg, a rendőrség felhívásával együtt.

Hamarosan jön a kormányzati gyermekvédelmi stratégia

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mindezt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára jelentette be fővárosi gyermekjogi intézményen. Az általa elmondott részleteket ebből a cikkből ismerheted meg.

A régi polgármester 250 millió forintnyi visszafizetési kötelezettséggel adta át az 1600 fős falut

A fideszes Kazinczi Istvánt váltó új tiszatenyői polgármester, Mező József a település Facebook-oldalán közzétett egy listát a község visszatérítési kötelezettségeiről, amelyek összege 250 millió forintra rúg. Az önkormányzat ezt nem tudja kifizetni, ráadásul több tétel esetében eljárás folyik. A listát ide kattintva nézheted meg.

Megszületett az ítélet Tarsoly Csaba ügyében

Első fokon döntött a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. egykori cégvezetőjének ügyében a Fővárosi Törvényszék. Az ítéletet ebben a cikkben ismertetik.

Hiába a tiltakozás, az Országgyűlés megszavazta a szakképzési rendszer átalakítását

119 igen, 40 nem szavazattal és 25 tartózkodással elfogadták Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter törvényjavaslatát a szakképzésről, amely az oktatók, a szülők és a diákokszempontjábólegyaránt alapvető változásokat hoz. Mit jelent ez a gyakorlatban? Innen kiderül.

A választás után valahogy megtaláltak egy elveszettnek mondott dokumentumot Józsefvárosban, így a sokat vegzált közösségi térnek nem kell bezárnia

A hírről Pikó András józsefvárosi polgármester és Dr. Erőss Gábor alpolgármester számoltak be közleményükben, amelynek lényegét itt foglalták össze neked.

Fischer Iván: Mi ezt lelkesedésből kezdtük el, és most borzasztó szomorú, hogy abba kell hagynunk

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) zeneigazgatójával interjú készült, miután hétfőn kiderült: a megszűnt taotámogatások nélkül bajba került a BFZ, mivel az eddigi támogatások kevesebb mint felét kaphatják meg, így csak komoly megszorítások árán folytathatják a tevékenységüket. Fischer nyilatkozatát ebben a cikkben idézik.

Ez is érdekelhet

képcím

Itt az MNB nagy bejelentése: változások a zöld lakáshiteleknél

képcím

Élő közvetítés II. Erzsébet temetéséről, London...

képcím

Több millió rakétát vesz Moszkva Észak-Koreától az amerikai...