Kiemelt Hírek 2018. július 20.

Nem tudja a miskolci rendőrség, hogy ki az a férfi, aki eszméletlenül fekszik a kórházban egy súlyos baleset óta

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 20.
A lakosság segítségét kérik az ismeretlen beteg azonosításához.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást, miután elgázoltak egy ismeretlen férfit, aki ennek következtében életveszélyesen megsérült – írja a police.hu. A férfi személyazonosságának megállapításához a lakosság segítségét kéri a rendőrség, ugyanis semmiféle személyes irat nem volt nála a baleset idején.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy svájci állampolgár ütötte el a férfit július 18-án este 10 előtt pár perccel a miskolci Dózsa György és Fazekas utca kereszteződésében, miközben ő a kijelölt gyalogos átkelőhelyen haladt át.

Fotó: police.hu

A gyalogos a baleset következtében nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg is eszméletlen állapotban ápolják a kórházban. Az elütött férfi 50 év körüli, 170 centiméter magas, súlya 66 kilogramm. Őszes szakállat visel, arca hosszúkás, középhosszú haja barna színű. Az ismeretlen a képen látható ruhákat viselte, amikor a baleset történt.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható ruházatot és tudja ki lehetett az elütött gyalogos, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Keresés az oldalon