Nem lesz Kifli az Almából: reagált az énekes a kettészakadás hírére - videó

Buda Gábor elárulta, miért oszlik fel az Alma Együttes.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-15 16:57

Fotó: Facebook

Egy Indexes interjúban mesélt arról a népszerű Alma Együttes több tagja, hogy új utakon folytatja tovább a munkát a zenekar: a frontember, Buda Gábor különválik a többiektől, hogy megújíthassa az Almát, társai pedig Kifli néven alakítanak új formációt.

Elég korrekt módon történt egyébként, február végén nekünk bejelentette, abban maradtunk, hogy július közepéig – tehát amikor az Almának van egy kéthetes nyári szünete – együtt maradunk, és a nyári szünet után külön folytatjuk. Így neki is maradt ideje, nem kellett egyik napról a másikra valami újat felraknia a színpadra. És nekünk is jól jött, időt nyertünk, hogy felépítsük az önálló műsorunkat

– mesélte a gitáros, Szabó Tibor. Hozzátette: “az Alma egy brand, Gábor máris maga mellé vett több zenészt és viszi tovább a zenekart egy teljesen más hangszeres összeállítással”. Az Alma hangszerei a Kiflibe kerülnek, tehát a hangzás eleve adott, az énekes pedig Körmendy Dávid lesz, aki az Alma Együttesben vokálozott.

Az interjúból az is kiderült, hogy a dalokat felosztják egymás között. A leghíresebb számuk, a Szülinap “közös gyermek”, így azt valószínüleg mindenki fogja játszani.

Buda Gábor szerint nem zenei, hanem egészségügyi okok miatt szakítanak

“Nem lesz Kifli az Almából” – metafizikai magaslatokba emelkedve reagált Buda Gábor kollégái nyilatkozatára egy Facebookos videóban. Hangsúlyozta: nem zeneileg megújítani akarta a zenekart, hanem egészségügyi problémái vannak, és emiatt döntött úgy, hogy eddigi csapata nélkül viszi tovább az Alma nevet. Azt is elárulta, hogy csak egyetlen olyan tag lesz az új felállásban, aki eddig nem kötődött az Alma együtteshez, a másik két zenész már korábban is a zenekarral együtt dolgozott.

Buda igen nagy homályban hagyta a szakítás okát: megemlítette a menedzsmentet, és konfliktusokat is, de semmi konkrétumot nem árult el, és azt mondja, hogy nem is fog.

Gyors reagálás az Index cikkre: kérlek osszátok!!!

Közzétette: Alma Együttes – 2018. június 15.

 

Címkék:

Alma Együttes

Mai nap hírei

Menesztették posztjáról Szalaiék edzőjét

eurosport.hosszabbitas.hu11 órája

Tordai Bence: gyászos nap ez Orbán Viktor számára

demokrata.hu12 órája

Ingyen van, segítene megállítani a járványt, de mégsem használjuk

szabadeuropa.hu12 órája

Szalay Ferenc tényleg nem érti, miért kellene Balázs Péternek bocsánatot kérnie?

szolnok.ezalenyeg.hu13 órája

Közel kétszázezer autóját hívja vissza a Volkswagen

autopro.hu15 órája

Hűha, Gwyneth! Ruha nélkül köszönte meg a filmcsillag a szülinapi üdvözleteket

joy.hu15 órája

Három csillagjegy, akik piszok nagy mázlisták - Te vajon köztük vagy?

femcafe.hu16 órája

A fideszes Pávkovics Gábor lett Mohács polgármestere

168ora.hu19 órája