Kiemelt Hírek 2019. április 09.

Nem hisszük el Elizabeth Hurley 53 éves bikinis testét

bubba Kiemelt Hírek 2019. április 09.
Búlvárösszefoglaló azoknak, akik ma már nem akarnak túl sok komoly dolgot hallani. Csak olyanokat, mint például hogyan támadta meg egy dühöngő idegen Sebestyén Balázs autóját, miért kalapáccsal vall szerelmet Oszter Alexandra vőlegénye, és hogy néz ki Tóth Vera első farmerja.

Milliókat próbálnak kicsalni a Korda házaspártól

Már Vasvári Vivienék is beszámoltak arról, hogy az emberek valamiért úgy vélik, kérhetnek tőlük nagy összegeket csak úgy. Korda György és Klárika esetében a helyzet ennél kicsit durvábbá fajult, több esetben keresték fel őket nyerészkedők, és volt, aki rendszeresen zaklatta őket. Ebben a cikkben elolvashatod Kordáék részletes beszámolóját.

Béres Alexandra és Szinetár Dóra is megmutatta gyermekét

Szinetár Dóra egy videót osztott meg a rajongóival Benjaminról, amelyen a kisfiút egy labda dobálásával annyira jól szórakoztatja édesanyja, hogy nem bírja abbahagyni a nevetést. Béres Alexandra meg szertornázás közben mutatta meg lányát, aki úgy nő mint a gomba. Szinetár videóját itt találod, Béres fényképét, illetve a hozzáfűzött meglepően őszinte megjegyzést pedig itt nézheted meg.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tea mindenkor🤗 #health #csakegyvasárnap #tea #mindigfeltölt

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsi vagy, hogyan kérték meg Rubint Rella kezét?

Egyre többet ír a sajtó Rubint Relláról – akinek családjában úgy tűnik, nagyon szeretik az alliteráló neveket – és most már mi sem tudunk tovább ellenállni annak, hogy megosszunk ezekből egyet. Rubint Réka unokahúgának ugyanis megkérték a kezét, amit videóra is felvettek, és ez már elég érdekesnek tűnt ahhoz, hogy elérje az ingerküszöbünket még egy (egyelőre) kevéssé ismert Rubint esetében is. A felvételt – amelyet Rella hosszas kommentárja vezet fel – ebben a cikkben találod.

Megtámadták Sebestyén Balázs autóját

Nagyon fura történetet osztott meg kedd reggel a rádióban Sebestény Balázs: egy éktelen haragra gerjedt férfi szitkozódva mindenáron azon küzdött, hogy kárt tegyen az autójában. A rombolás végül sikerült, bár feltehetően nem egészen az eredeti tervek szerint. Ha érdekel a műsorvezető teljes beszámolója a meglepő eseményről, ide kattints.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valamin nagyon gondolkozom éppen, a Nyerő Páros forgatásán! 😊 Augusztus 27-én kezdünk! 👍✌️✌️#rtlmagyarorszag #rtl #nyeroparos

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Jaksity Kata: Ma lennél 22 éves édes kislányom… De ahelyett, hogy 22 gyertyát gyújtanánk meg a tortádon, idén is egy gyertya ég

Jaksity Katától nemrég elbúcsúzott az ATV, amit a híradós úgy tűnt, teljesen jól viselt. Történt azonban valami az életében, amit több mint két évtizeddel később sem képes feldolgozni: 22 évvel ezelőtt a szülés közben elhunyt a kislánya. A tévés megrázó bejegyzést tett közzé a pici halálának évfordulójára, amelynek teljes szövegét itt találod.

Oszter Alexandra szíve választottja kalapáccsal fejezi ki a szerelmét

Oszter Alexandra és vőlegénye, Popovics Tamás Kasza Tibi műsorában arról meséltek, hogy az egykori bokszoló mindenféle helyekre oda nem illő tárgyakat helyez. Popovics indoklása a sajátos viselkedésre teljesen abszurd. Ha kíváncsi vagy, pontosan miket és hova tesz Oszter vőlegénye, és mindezt miért csinálja, akkor erre olvass tovább.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me #artist #illustrator #winter

Alexandra Oszter Design (@axelandra20) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera vett egy farmernadrágot

Igen. Tóth Vera bement egy boltba, és vett egy gatyát, tényleg mindösszesen ennyi a hír. De van némi mentségünk arra, hogy ezt megosztjuk veled: az énekesnőnek ugyanis még soha életében nem volt farmernadrágja. Drasztikus fogyása alapjaiban változtatta meg életét, és így a 34 éves Tóth végre felvehette első farmerját. Az énekesnő nagy szerzeményéről készített fotóhoz, és az élménybeszámolójához itt folytasd az olvasást

Mi történik Elizabeth Hurley testével?!

A kérdést igazából úgy kellene feltenni, hogy mi nem történik. Elizabeth Hurley – aki mifelénk leginkább talán arról híres, hogy réges-régen 13 évig élt együtt Hugh Granttel, de sosem házasodtak össze – egy olyan bikinis videót posztolt indiai nyaralásáról, amire nem nagyon vannak szavak. A nagymama korú színésznő (Hurley 53 éves) tényleg minden túlzás nélkül úgy néz ki, mintha legfeljebb 30 lenne. Döbbenj le velünk együtt te is, és nézd meg a felvételt.

Keresés az oldalon