Nem fogod elhinni, melyik híres színész indul az önkormányzati választáson

Startlap - Startlap
Megvan az Európai Parlament új elnöke, aki majdnem Dobrev Klára lett. A mentők már hiába próbálták újraéleszteni, meghalt egy csecsemő Császártöltésen. Gyanús korrupciós ügyektől bűzlik az Európai Bizottság elnökjelöltje. Hírösszefoglaló.

Híres színész indul a fővárosi önkormányzati választáson

Az 5. választókörzet Facebook-oldalán jelentette be egy híres magyar színész, hogy ősszel elindul az önkormányzati választásokon. Innen megtuhatod, kiről van szó, és azt is, miért hozta meg ezt a meglepő döntést.

Megvan az Európai Parlament új elnöke, aki majdnem Dobrev Klára lett

Kétszer kellett szavazni, de végül sikerült megválasztani az Európai Parlament új elnökét. Mindeközben arra is fény derült, hogy Dobrev Klára a második legerősebb jelölt volt a pozícióra. A következő cikkben elárulják új EP-elnök személyét, illetve részletesen beszámolnak arról, miként maradt alul Dobrev.

A mentők már hiába próbálták újraéleszteni, meghalt egy csecsemő Császártöltésen

Fotó: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor

Autóval és helikopterrel is kiszálltak több településről a mentők Császártöltésre, ahol egy pici baba rosszul lett, de már nem lehetett megmenteni az életét. A tragikus eset körülményeiről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Gyanús korrupciós ügyektől bűzlik az Európai Bizottság elnökjelöltje

Gyakorlatilag érthetetlen, hogyan kerülhetett Ursula von der Leyen német védelmi miniszter Európa egyik legnagyobb hatalommal rendelkező pozíciójának közelébe, mivel úgy tűnik, semmilyen kvalifikációval nem rendelkezik, ami alkalmassá tenné a feladatra, helyette viszont csúnya korrupciós ügyek mélyébe keveredett.

Fotó: Lennart Preiss/Getty Images

Arról a von der Leyenről van szó, akiről a többi visegrádi vezetővel együtt fucsa módon Orbán Viktor is lelkendezett, pedig az elképzeléseik roppant ellentétesek. Ide kattintva megismerheted Ursula von der Leyen botrányos ügyeit.

Cáfolja is, meg nem is a Semmelweis Egyetem, hogy gondok vannak a műtők hűtésével

Sajtóértesülések szerint a Kútvölgyi úti kórházban nemrégiben operáció közben lett rosszul egy dolgozó, ugyanis akár 35 Celsius fokot is eléri a műtőkben a hőmérséklet. Az ügyre a Semmelweis Egyetem ellentmondásosanreagáltaz itt olvasható közleményében: egyrészt tagadják a lapokban megjelent állításokat, de közben mégsem cáfolják a hőségről szóló híreket

Kiderült, mire készül a párttagságában felfüggesztett Szanyi Tibor

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Miután a szocialisták nemrégiben felfüggesztették Szanyi Tibor párttagságát, az országgyűlési képviselő a köztévén bejelentette új nagy tervét. A részletekért erre a linkre kattints.

Íme a szúnyog, ami valójában légy, és brutális csípést hagy maga után

A csípőszúnyogok szaporulata a klímaváltozásnak köszönhetően egyre durvább méreteket ölt, és a nyugat-nílusi láztól már egy ideje rettegünk, most azonban egy újabb kellemetlenség tetőzi a helyzetet. Van egy olyan szúnyog, ami igazából nem is szúnyog, hanem légy, és egészen borzasztó, fájdalmas, sokáig viszkető, dagadt, kiterjedt piros udvarú, véraláfutásos csípést hagy maga után. Ha érdekel, ki az új nyári vérszívó barátunk, mitől ilyen durva a csípése, és van-e ok komolyabb aggodalomra, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Milliárdokat ad a kormány a zártkerteknek

Az Agrárminisztérium újra meghirdette a zártkerti revitalizációs programot, amelynek keretében összesen több milliárd forintra lehet pályázni. Ki pályázhat, mennyi pénzre, és mire lehet fordítani a támogatást? Mi is az a zártkert, mi történt ezekkel az ingatlanokkal a rendszerváltás óta, vagyis miért van szükség a fejlesztésekre? Hogyan lehet az, hogy a zártkerti ingatlanoknak összesen 5-6 millió tulajdonosa van? Ezekre a kérdésekre ebben az írásban kaphatsz választ.

Ez is érdekelhet

képcím

Debreciner: Kósa Lajos 8 éven át diplomásnak hazudta magát

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...