Négygyermekes nő a cserbenhagyó gázoló - az apa szemtanúja volt fia és szerelme balesetének

Startlap - Startlap
A négyéves kisfiú és az édesanyja is életveszélyes sérülést szenvedtek.

Vasárnap este Nagykanizsán elgázoltak egy édesanyát és gyermekét, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott. A cserbenhagyásos gázoló egy négygyermekes nő, akinek az egyik csemetéje is az autóban ült a baleset idején – értesült a Blikk.

Éva és négyéves kisfiát a zebrán sodorta el az A osztályos fekete Mercedes. A családfő, aki pár másodperccel előbb ért az átkelőhöz, végignézte a tragikus ütközést.

– Távolabbról úgy tűnt, egy kutyát ütöttek el, csak közelebb érve láttam, hogy egy kisfiú fekszik az úton – számolt be egy helybéli a történtekről. A nő elmondása szerint az édesapa teljesen magába roskadva, arcát a kezébe temetve ült a járdaszegélyen, amíg a mentők szeret­tei életéért küzdöttek.

A kisgyermeket súlyos koponyasérülése miatt a pécsi idegsebészeti klinikán, az édesanyát szintén súlyos fejsérüléssel a Kanizsai Dorottya Kórház Traumatológiai Osztályán kezelik – tudta meg a Kanizsújság.

A fekete Mercedes sofőrjét, M. Erzsébetet egy közúti igazoltatás során kapták el a rendőrök a gázolás után pár órával. A rendőrök őrizetbe vették, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

 

Címlapkép: Yutube/Kanizsa TV

Ez is érdekelhet

képcím

Szívszorító tragédiák: lánya temetése napján halt meg az...

képcím

Gyalogosokat sodort el egy autós Budapesten

képcím

Tömegkarambol: 37 személyautó és 5 kamion ütközött egymásnak...