Kiemelt Hírek 2018. június 20.

Nánási Pált és Ördög Nórát sokan támadják nevelési módszereik miatt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 20.
"Lehet, hogy sokan azt gondolják, borzasztó rosszul neveljük a gyerekeinket, de mi elégedettek vagyunk a saját helyzetünkkel."

Nánási Pál és Ördög Nóra utazós, intim vlogja igazán őszintén mutatja be a család szép és zűrös pillanatait egyaránt – írja az NLCafé. A felvételek nemcsak a kíváncsi szemeknek engednek betekintést, hanem a kritikus hangok számára is új terepet nyújtottak.

Habár a legtöbben pozitívan reagálnak a videós kalandokra, többen tettek már megjegyzéseket a párra, amiért gyerekeiket is megmutatják a világnak. Erre Ördög Nóra csak annyit mondott: “Ők az életünk részei, mi így élünk, hova kellene tennünk őket?” Sok kommentelő szemét pedig az bántja, hogy túl szabadon nevelik a gyerekeket.

Az UNICEF Magyarország hétvégi apák napi rendezvényén Nánási Pál is mesélt a szülőségről, és saját édesapjáról.

Anno azt fogadtam meg, hogy legalább annyira jó apukának kéne tudnom lenni, mint amilyen az én apukám nekem. És azt tudom, hogy teljesen normális – persze, lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy mi borzasztó rosszul neveljük a gyerekeinket, de mi elégedettek vagyunk a mi saját helyzetünkkel –, és ez szerintem nagyrészt annak köszönhetem, hogy láttam egy olyan példát, mint az apám. Ha már egy kicsit is tudok olyan apuka lenni, mint amilyen ő volt nekem, az már nagyon jó.

– vélekedik a fotográfus.

Keresés az oldalon