Jobb vagy földrajzból, mint egy ötödikes? Kvíz

Startlap - Startlap
Csupa olyan kérdést gyűjtöttünk csokorba, amikre egy ötödik osztályos tanulónak is tudnia kellene a választ, legalábbis elvileg. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Jobb vagy földrajzból, mint egy ötödikes? Kvíz

Vasárnapi fejtörőnket ezúttal változatos kérdésekből állítottuk össze, csupa olyan információra lesz szükség a helyes válaszokhoz, amiket – elméletben – egy ötödik osztályos tanulónak is tudnia kell. Vajon te okosabb vagy, mint egy ötödikes? Erre a linkre kattintva próbára teheted tudásodat.

Ördög Nóra káprázatos volt a füredi Anna-bálon

Felesége egészalakos portréját fényképész férje tette közzé, és kijelentette, ő “megtalálta az Anna-bál szépét”. De Nánási Pál sem panaszkodhatott megjelenését illetően a szombat esti 197. Anna-bálon, amire már a közös, vicces szelfikből derült fény. Fotók.

Sáfár Anikó: Nagyon fáj János halála

A 73 éves színművésznő és a július 7-én elhunyt Berecz János 35 éven át éltek boldog házasságban

Én szerettem ezt a férfit, és eltökélt szándékom volt, hogy még a századik születésnapját is együtt fogjuk ünnepelni

– fogalmazott Sáfár Anikó a politikusról. Bővebben.

Szabó Zsófi smink nélküli fényképeket posztolt

Kicsit untam már a beállított fotókat

– írta a fényképek mellé Szabó, aki legalább ugyanolyan szép természetes arcával, mint akkor, amikor ki van festve. Íme a fotók.

Gyerekkori barátnője intim titkokat mesélt Katalin hercegné első szexuális együttlétéről

Vilmos felesége keveset randizott, és “egy különleges személynek” tartogatta magát – állítja Gemma Williamson. Részletek.

A Hilton örökösnő megmutatta újszülött kisfiát

Dimitrios Kambouris/Getty Images for alice + olivia

A júliusi születésű kisbaba, akinek még a nevét sem árulták el szülei, először mutatkozott a nyilvánosság előtt. A gyermek elég előnyös rokonságot tudhat maga mellett, ugyanis azon túl, hogy anyja, Nicky a Hiltonok egyike, édesapja nem más, mint James Rothschild. Ha kíváncsi vagy a nagy dinasztiákat egyesítő bébire, akkor mindenképpen kattints.

Rubint Réka ablakot pucolt bikiniben

Schobert Norbert feleségében felmerült a gyanú, hogy ezt a rendkívüli tevékenységet “csak a rákok” végzik, sajnálatos módon a fotók lapozgatásával gyorsan kiderül, hogy kevésbé a takarításról, és sokkal inkább reklámról volt szó. Galéria.

Kajdi Csaba: A Pride nem arról szól, hogy ki meleg, meg ki hetero

Magyarország legnagyobb LMBTQ fesztiváljának alkalmából Kajdi az Instagramon árulta el coming outja történetét, egyúttal fontos dologra hívta fel az emberek figyelmét a felvonulást illetően. Bővebben.

Shane Tusup találkozott egy medvével

És mindannyiunk nagy örömére kamerával rögzítette a jelenetet, amely a tusnádi erdőben, kocsikázás közben történt. Tusup nem titkolja – és ez a felvételen is látszik-, hogy iszonyúan megrémült az állattól. Videó.

Ha akarná, se tagadhatná le anyját Uma Thurman lánya

David Livingston/Getty Images

A karrierjét modellkedéssel indító Maya Hawke, aki néhány éve a BBC-féle Kisasszonyok főszereplőjeként, majd az idei évtől a nagy sikerű Stranger Things képsorain tűnt fel, édesanyja kiköpött mása. Ha érdekel Maya Hawke élete, no meg az, hogy festenek együtt a híres mamával, akkor ezt a cikket nézd meg.

(Címlapkép: Robert Alexander/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól