Nánási Pál: Ennél a képnél nem tudok szebb képet csinálni soha

Startlap - Startlap
A fényképész ezúttal Ördög Nóra helyett egy másik fotóalanyt talált, és az eredmény vitathatatlanul gyönyörű lett. Bulvárösszefoglaló.

“Ennél a képnél soha nem tudok szebbet csinálni” – Nánási Pál olyan fotót posztolt, amitől neked is eláll majd a szavad

Nánási Pál családjával Zanzibárra utazott, ott készült az a fénykép, ami a fotós szerint a legszebb, melyet valaha készített. Nánási egyik legkedveltebb fotóalanya saját felesége, de ezúttal nem őt kapta le kamerájával. Milyen fotóról van szó? Kattints ide, és kiderül.

“Láttam, hogy (…) egyenes testtartással ült, a feje a mellkasára volt hajolva, a végtagjai pedig ernyedtek voltak” – nyilatkozott a mentős, aki hazafele tartott, amikor Gesztesi Károly rosszul lett, és elsőként ment oda segíteni

Megtalálták azt az embert, aki elsőként ért oda segíteni a szombaton szívrohamban elhunyt Gesztesi Károlyhoz. Egy mentősről van szó, aki éppen hazafelé sétált, és szakmai tapasztalata ellenére is nagyon megviselték a történtek. A mentős felkavaró beszámolóját ide kattintva olvashatod el.

Egy másik friss hír is van Gesztesi Károly szombati halálával kapcsolatban: az RTL Klub és Dombóvári István kínos magyarázkodásra kényszerült. A csatornának ugyanis sikerült a lehető legrosszabbul időzíteni Dombóvári viccét Gesztesiről, ami a tragédia fényében egészen durva értelmet nyert. Részletek itt.

Batiz András váratlan őszinteséggel vallott mentális betegségéről: “Három hónap alatt (…) egészen pontosan 275 darab gyógyszert vettem be”

Az egykori tévés kommunikációs céget alapított, és egyik előadásán számolt be pszichés problémáiról, amelyek végül három hónap kényszerszabadsághoz vezettek.

“A mának élt, és ledózerolt mindenkit” – Zámbó Jimmy volt szerelme megszólalt

Háfra Mari a nyolcvanas években volt Zámbó Jimmy nagy szerelme, de már 30 éve férjnél van, és két fiú boldog édesanyja. Az egykori modell több év után megtörte a csendet, és mesélt az elhunyt zenészről és kapcsolatukról.

Varga Viktor meztelen nős videóklippel emlékezett Benkő Dánielre

Benkő Dániel lélektársamtól búcsúzok

– kezdi bejegyzését Varga Viktor, aki köztudottan szoros kapcsolatot ápolt a december 15-én elhunyt lantművésszel. Varga egy furcsa, de mégis személyéhez méltó videót készített Benkő Dániel halálának emlékére. A felvételben Benkő is közreműködött. Varga és Benkő közös alkotása a poszt teljes szövegével ebben a cikkben van.

Adele kábé felismerhetetlenre fogyott, és edzője elárulta, hogyan

Fotó: John Shearer/WireImage

Miután Adele és férje 8 év után tavasszal beadták a válókeresetet, az énekesnő életmódváltásba kezdett, és pár hónap alatt több tíz kilótól szabadult meg. A bombatest elérésében Camila Goodis Los Angeles-i edző segített neki, aki most leleplezte, hogy mi áll a jelentős súlyvesztés hátterében. A nagy fogyást tanúsító tengerparti fotók és további részletek itt nézegethetők.

Börtönbüntetése elengedéséért cserébe meghökkentő információkkal állt elő egy új tanú VV Fanni eltűnéséről

A büntetőper tegnapi előkészítő tárgyalásán az ügyész jelezte, hogy érkezett egy levél egy elítélttől, aki a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóval közös cellában ülhetett több héten át. A férfi értékes információkat kínált cserébe azért, hogy elengedjék börtönbüntetését. Amennyiben az általa állított dolgok igazak, ez valódi fordulatot hozhat az ügyben. Novozánszki családjának jogásza szerint ugyanakkor valami nagyon nem stimmel. Ha érdekel, milyen részleteket közölt a titokzatos tanú, és hogyan vélekedik minderről az ügyvéd, akkor ezt a cikket olvasd el.

Meghan Markle újra bomba formában van: fülig érő mosollyal, kipihenten, és még a szokásosnál is boldogabban érkezett haza a hercegi pár két hónapos távollétéről

Harry herceg és Meghan Markle két hónapot töltöttek Kanadában, ahonnan Londonba visszatérvén első hivatalos látogatásuk követte a protokollt: elmentek a kanadai nagykövetségre, hogy megköszönjék a kedves vendéglátást. Az eseményről fotók és videó is készült. A felvételek és a pár beszámolója az utazásról erre a linkre kattintva találhatók.

Khloé Kardashiannek több parókája van, mint neked ruhád

Amíg egy átlag nő örül, ha kéthavonta eljut fodrászhoz, Khloé Kardashian csak parókából annyit tart otthon, hogy egy külön céget fogadott fel a póthajak rendszerezésére. Ennek köszönhetően megjelent egy fotó a lakberendező cég közlésében, amelyen látszik minden obszesszív-kompulzív zavarral küzdő álma, vagyis a tökéltesen elrendezett parókahalom. Hát íme a fénykép.

Elton John “kis hozzájárulását” örjöngő ovációval fogadták az ausztrálok

Fotó: Kevin Winter/Getty Images for NARAS

Elton John a minap pont Sidney-ben koncertezett, ahol egy két dal közötti rövid szünetben olyan bejelentést tett az Ausztráliát pusztító tűzvész kapcsán, hogy a közönség véget nem érő sikítással reagált, és nem véletlenül.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...