Kiemelt Hírek 2021. április 21.

Nagyon úgy tűnik, hogy megvan Harry herceg és Meghan Markle kislányának neve

bubba Kiemelt Hírek 2021. április 21.
Két név merült fel, mindkettőhöz komoly érzelmi szálakkal kötődik a brit királyi család. Bulvárösszefoglaló.

Nagyon úgy tűnik, hogy megvan Harry herceg és Meghan Markle kislányának neve

A királyi család kiemelt tagjainak születendő gyermekei neveit rendre nagy érdeklődés kíséri, akkora, hogy a szigetországban fogadóirodák foglalkoznak a fontos üggyel. Meghan és Harry második utódja esetében két névre teszik a legtöbben a voksukat, mindkettőre igencsak megalapozottan, ugyanis komoly érzelmi szálakkal kötődik hozzájuk a nemesi rokonság. Részletek itt.

Blikk: Járai Máté nem vesz részt nagymamája, Törőcsik Mari temetésén

Járainak állítólag nyomós indoka van arra, hogy kihagyja a szertartást. Miről van szó? Innen kiderül.

Kórházba szállították Kovács Lászlót, a volt külügyminisztert

Az MSZP egykori elnökéről, aki néhány éve még aktívan politizált, három hete derült ki, hogy idősotthonba költözött. Kovács László azóta barátainak sem veszi fel a telefont, állapotáról felesége nyilatkozott. További információkért katt ide.

Rákóczi Feri: Mi nem vagyunk barátok Balázsékkal

A rádiós egy podcastban árulta el, milyen kapcsolat fűzi Sebestyén Balázshoz és Vadon Janihoz. Egyáltalán nem olyan, amire elsőre gondolnánk, viszont – állítja Rákóczi – éppen ez a közös műsor titka. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, akkor itt folytasd az olvasást.

Körtvélyessy Zsolt nagyon rosszul van: “Rémálmok gyötörnek, szinte minden este”

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A koronavírus miatt öccsét és feleségét gyors egymásutánban elvesztő Körtvélyessynek víziói vannak halott feleségéről. Bővebben.

Polgár Tünde: Van rajtam egy kis koronazsír

A luxusfeleséget ehhez képest agyondicsérték a Reggeli stúdiójában. Polgár Tünde nemcsak az alakját, illetve a magyar nyelvet illetően tudott újat mondani, hanem egy fontos témával is előállt: az ötvenes nők problémáiról beszélt, beleértve a saját klimaxos tüneteit. Videó.

Szexi fotók készültek Emilio feleségéről

Jellinek Tina semmi olyat nem mutatott meg, amit nem szabad, sőt, elegáns kosztümben szerepelt, de a kész fényképeket mégis nehéz máshogy jellemezni. Íme.

Ennyit változott 23 év alatt Roy és Ádám: új klipet készítettek

A kilencvenes években az egyik legsikeresebb zenei formációként működtek, és habár azóta is koncerteznek, gyakorlatilag semmit se hallani róluk. Most azonban erre a linkre kattintva megnézheted új daluk videóját.

Romantikus története van a brossnak, amit Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén viselt

Fotó: Tim Graham/Getty Images

II. Erzsébetnek köztudottan az egyik kedvenc kiegészítője a bross, elhunyt férje végső búcsújára pedig egy olyan darabot választott, amely közel 130 évvel ezelőtt került családja birtokába, és később a királynő nagy jelentőséggel ruházta fel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Keresés az oldalon