"Nagyon igyekezett" - Németh Sándor megszólalt Gesztesi Károlyról

A szombaton elhunyt színművész fia is hangott adott gyászának: megrázó sorokkal búcsúzott apjától. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-06 14:23

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Németh Sándor megszólalt Gesztesi Károlyról: “Bizonyítani szeretett volna édesanyjának és a gyermekeinek”

Gesztesi Károly szombaton a Ferdinánd hídon haladt a Podmaniczky utca felé, amikor rosszul lett, és az autójában meghalt. A mentőket még saját maga hívta ki,de már nem sikerült újraéleszteni. Váratlan halálával kapcsolatban azóta több dolog is kiderült.

Gesztesi életéért nemcsak a mentők, hanem a járókelők is küzdöttek. Erről ebben a cikkben olvashatsz bővebben. Kollégája elárulta, hova tartott a művész az utolsó, végzetes útján. Részletek itt. Gesztesi Károly fia, Márk szívszorító sorokkal és egy közös fényképpel búcsúzott a Facebookon édesapjától. A bejegyzést itt nézheted meg. Ezenkívül előkerült utolsó tévéinterjúja, amelyet az ATV-nek adott. A tragikus esemény fényében akkori szavai drámai értelmet nyernek. A beszélgetés részleteit itt olvashatod.

Gesztesi a szilvesztert a Hit Gyülekezete tagjaival és vezetőjével, Németh Sándorral töltötte, szombaton pedig még részt vett a Szent Pál Akadémia előadásán.

Videón, ahogy Tom Hanks sírva mond köszönetet életműdíjáért a Golden Globe-on

Vasárnap este rendezték meg a 77. Golden Globe-gálát, amelyen számos érdekes dolog történt, de mégis egyértelműen Tom Hanks szállította az esemény csúcspontját. Hanks munkásságát életműdíjjal jutalmazták, amitől könnyekig hatódott, miközben átvette az elismerést. A jelenet annyira meghatóra sikeredett, hogy még Dwayne Johnson, vagyis a Szikla is kiposztolta videón. A felvételt ebben a cikkben nézheted meg.

A terhes Tatár Csilla kávézik és sokat sportol 

Tatár Csilla már nem kezdő kismama, második gyermekével várandós, és mivel kérdezgették őt a babavárásról, egy hosszú posztban mesélt terhességéről. Részletesen kifejtette, hogy mit eszik, mit iszik, hogyan sportol, sőt, még a hajfestési szokásainak változását is leleplezte. Ha érdekelnek Tatár terhességi titkai, akkor erre a linkre kattints.

“Az egyik baba farfekvéses volt” – Fekete Dávid beszámolt ikrei születéséről

 

 

Az énekes felesége, Regina január 3-án adott életet két fiának. A szülés természetes úton történt, és a büszke kispapa is jelen volt. Az alábbi cikkben Fekete Dávid a szokásos grammokon, centimétereken és neveken túl a nagy pillanat nehézségeiről és örömeiről is nyilatkozik. Ja, és egy fénykép is van a kibővült családról.

Vasvári Vivien új párjával közös képet posztolt

Vasvári Vivien nem fecsérelt túl sok időt szomorkodásra: tavaly ősszel jelentette be válását, és máris van egy új fiúja, akivel egyre komolyabbnak tűnik a viszonya. Az úriemberrel egy közös képet közölt, amit egy érzelmes megjegyzéssel látott el. A fotóért és a szerelmes kommentárért ide kell kattintani.

Pumped Gabo félmeztelenül korcsolyázott egyet a karácsonyi díszkivilágításban, és az izzóknál is fényesebben szikrázott a mellkasa

Pumped Gabo úgy döntött, kihasználja ezt a kellemes januári időjárást, és gondosan leszőrtelenített, kigyúrt felsőtestével siklik a téli sport többi kedvelője közé a csepeli korcsolyapályán. És erről van egy fénykép, íme.

Mindig csak a híres nők genetikáját dicsérjük, de most végre kiderült, hogy a magyar pusztán Istenes László az igazi Jennifer Lopez

A Mokka 56 éves műsorvezetője egy izgi képpárt osztott meg közösségi oldalán, amiből rögtön kiderül, hogy nincs oka szégyenkezni, ugyanis 10 év alatt nagyjából semennyit sem öregedett

Korda György nagyon komoly ajándékot kapott 81. születésnapjára Klárikától

Az énekes kora ellenére sem a gondtalan nyugdíjas időtöltésekkel, hanem egy újabb vállalkozással foglalkozik. De mielőtt ezt beindítja, még beváltja felesége születésnapi ajándékát…

Rengetegen cukorkának öltöztek, Gwyneth Paltrow pucérruhája maga volt a katasztrófa, de azért akadtak páran, akiknek sikerült normálisan kinézniük a 77. Golden Globe-gálán

A 74 éves Helen Mirren, Renée ZellwegerCharlize Theron és Nicole Kidman évek múltán sem fog szégyenkezni, ha előkerül egy fotó az idei Golden Globe-ról. Nem ez a helyzet Gwyneth Paltrow esetében, akinek a bugyija is látszott, de szerencsésebb lett volna, ha tényleg pucéran jelenik meg, annyira hülyén nézett ki. Ebben a galériában nemcsak ők, hanem egy csomó más híresség szerepel, akik a díjátadón álltak kamera elé, és inkább rosszul, mint jól öltözve.

Hugh Jackman felesége hiába takargatja csúnyácska plasztikával az arcát, látványosan idősebb férjénél, de ez cseppet sem zavarja őket a nagy szerelemben

Fotó: Lisa Maree Williams/Getty Images

Deborra-Lee Furness a neve Hugh Jackman feleségének, aki 13 évvel idősebb a színésznél, és ezt minden igyekezete ellenére sem lenne képes letagadni. A pár már 20 éve házas, és Jackman élete legjobb döntésének tartja, hogy feleségül vette Furnesst.

Mai nap hírei

4136-tal nőtt a magyarországi fertőzöttek száma

demokrata.hu2 órája

Mi lenne, ha az egyik diplomádat becserélnéd egy kis intelligenciára?

she.life.hu6 órája

Kate Moss annyira szép a Vogue legújabb címlapján, hogy szavakat sem találunk

joy.hu8 órája

Szájer-ügy: megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak

168ora.hu17 órája

Micsoda? Gyomirtás propán lánggal?

agroinform.hu17 órája

Bőr hátlappal és 12 GB RAM-mal érkezett a ZTE Axon 20 5G Extreme Edition

gsmring.hu18 órája

Ünnepi receptötletet kértünk Mautner Zsófiától

szimpatika.hu19 órája

Szájer József elismerte, hogy ő volt ott a brüsszeli buliban, amire lecsapott a rendőrség

444.hu19 órája