Nagyon csúnya dolgok állhatnak Gregor Bernadett válása mögött

Startlap - Startlap
A kapcsolat végéért mindenki a színésznőt okolja, akinek ez már a negyedik válása.

Nemrégiben derült ki, hogy Gregor Bernadett és negyedik férje, Szarvas Attila elváltak egymástól. Arról, hogy miért romlott meg a kapcsolatuk, nem beszéltek, és úgy tűnt, közös megegyezéssel döntöttek a külön utakra térés mellett. A Hot! magazin arról ír, hogy a pár szeretteit nem lepte meg a hír, ami Szarvas Attila előző felesége szerint nyomós okokból történt.

Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, Berni valóban negyedszer válik, Attila csak másodszor, ami nem jelenti, hogy mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amit a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán ezt a balhét, az egy hazugság lenne

– írta Szarvas előző felesége a Facebookon. Arról, hogy az átlagosnál több férjet fogyasztott el, Gregor Bernadett is megszólalt.

Nekem nőként nehezebb volt megélnem, hogy negatívan véleményezték a párkapcsolati kudarcaimat, és őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék

– fogalmazott a 46 éves színésznő. Gregor és exférje egyébként négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, majd egy szűkkörű, Somogy megyei esküvőn mondták ki a boldogító igent, akkor még fülig szerelmesen.

A Bors pedig arról ír, hogy a korkülönbség is ártott a kettejük közti harmóniának. A TV2-n induló Sztárok és párok első adását még márciusban vették fel, amikor még Gregor Bernadett és Szarvas Attila férj és feleség voltak. A színésznő a műsorban elárulta, hogy zavarják a köztük lévő évek.

Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok.

Ez is érdekelhet

képcím

Rogán Cecília először mutatta meg kisbabáját kamerák előtt

képcím

A Szerencsejáték Zrt. elárulta, mit kell tennie az ötös lottó...

képcím

Meghalt Dobos Attila: "Hittem a szeretetben, a szerelemben, de mindig...