Nagyon csúnya dolgok állhatnak Gregor Bernadett válása mögött

A kapcsolat végéért mindenki a színésznőt okolja, akinek ez már a negyedik válása.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-11 18:00

Fotó: Facebook

Nemrégiben derült ki, hogy Gregor Bernadett és negyedik férje, Szarvas Attila elváltak egymástól. Arról, hogy miért romlott meg a kapcsolatuk, nem beszéltek, és úgy tűnt, közös megegyezéssel döntöttek a külön utakra térés mellett. A Hot! magazin arról ír, hogy a pár szeretteit nem lepte meg a hír, ami Szarvas Attila előző felesége szerint nyomós okokból történt.

Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, Berni valóban negyedszer válik, Attila csak másodszor, ami nem jelenti, hogy mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amit a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán ezt a balhét, az egy hazugság lenne

– írta Szarvas előző felesége a Facebookon. Arról, hogy az átlagosnál több férjet fogyasztott el, Gregor Bernadett is megszólalt.

Nekem nőként nehezebb volt megélnem, hogy negatívan véleményezték a párkapcsolati kudarcaimat, és őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék

– fogalmazott a 46 éves színésznő. Gregor és exférje egyébként négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, majd egy szűkkörű, Somogy megyei esküvőn mondták ki a boldogító igent, akkor még fülig szerelmesen.

A Bors pedig arról ír, hogy a korkülönbség is ártott a kettejük közti harmóniának. A TV2-n induló Sztárok és párok első adását még márciusban vették fel, amikor még Gregor Bernadett és Szarvas Attila férj és feleség voltak. A színésznő a műsorban elárulta, hogy zavarják a köztük lévő évek.

Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok.