Nagy Ervin kivette kislányát az iskolából

A színész nyíltan elmondta véleményét.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-28 18:25

MTI Fotó: Mohai Balázs

Az RTL Klub népszerű, A Tanár című sorozatának főszereplője elárulta, hogy miért hozta el kislányát az állami oktatásból, és íratta be magániskolába.

Nagy Ervin Kiss Ramónáék vendége volt a Reggeli műsorában, ahol szóba jött az egykori, és mai oktatás az állami iskolákban. A színész elárulta, hogy gyerekkorában kitűnő tanárai voltak, akikre a mai napig szeretettel gondol vissza.

Úgy érezte, hogy kislányát ezért nyugodt szívvel írathatja be az általános iskolába, de mint elmondta, csalódnia kellett.

Azt éreztem, hogy neki semmi kedve nincsen szeptemberben iskolába menni és egyik nap sincs kedve hozzá. Nem tudom, hogy ez miért állt elő, nem keresek én feltétlen személy szerint bűnösöket, csak azt éreztem, hogy elveszik az önbizalmát. És az önbizalmát nem lehet eltiporni egy gyereknek, mert onnantól kezdve nem tud szárnyalni. Olyan korlátok közé akarták mindenképpen beszuszakolni, az én gyerekemet, amit ő ledob magáról. Frusztrált lett, és nem szeretett odajárni. Inkább megmentettem az önbizalmát az egész életére, és elmentünk egy olyan helyre, ahol ezt sokkal jobban respektálják.