Nagy a Nemzeti Színház vesztesége

Letartóztatták a pestszentimrei gyilkosság gyanúsítottját, megjárta a medvét videózó turista. Trumpot inkompetensnek tartja a washingtoni brit nagykövet. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-07 17:45

MTVA/Bizományosi: Róka László

Komoly veszteséget termelt a Nemzeti Színház

A Hvg.hu szerint a színház négy játszóhelyének 396 előadására 64 ezren váltottak jegyet tavaly, a látogatottságot azonban ingyenjegyekkel 107 ezerre tornázták fel. Hogy az állami támogatás mellett mekkora veszteséget termeltek, azt itt tudhatod meg.

Kiderült, hogy miért marad zárva a Notre-Dame előtti tér

Csaknem három hónappal a székesegyházban pusztító tűz után a legújabb vizsgálatok azt mutatták, hogy az eddigi erőfeszítések ellenére zárva kell tartani a székesegyház előtti teret.
A levegőminták hatósági vizsgálata kimutatta, hogy van egy anyag, amelynek a mai napig olyan túlzott a jelenléte, hogy akár egészségkárosodást is okozhat – idekattintva mutatjuk, hogy miként is.

Pestszentimrei gyilkosság: letartóztatta gyanúsítottat

Elrendelte a bíróság annak a 23 éves budapesti férfinak a letartóztatását, akit a pénteken Pestszentimrén, lakásában holtan talált nő megölésével gyanúsítanak. A bűncselekmény részleteiről, és a letartóztatásról ebből a cikkből tudhatsz meg részleteket.

Tömpe István: “Ali baba és a 40 rabló immár azonos egyletben működik”

Ma néhány ember hálózata birtokolja a gazdasági vagyon felét – állítja Tömpe István közgazdász, az Állami Vagyonügynökség egykori első igazgatója, aki ebben az írásában tekintette át, milyen hibák és milyen folyamatok eredményezték Magyarországon a Nemzeti Együttműködés Rendszerének létrejöttét.

Nagyon megjárta a medvét videózó turista

Medvetámadásos felvételt tett közzé egy román hírportál, amely eleinte leginkább egy természetfilmre emlékeztethet mindenkit. Valószínű ez lehetett a terve ugyanis annak a felelőtlen turistának, aki romániai Neamt megyében kirándulgatva egészen közelről kezdte el filmezni az erdőben cammogó medvét. A vadállat persze egy idő után megunta az egészet – a végeredményt itt tudod megtekinteni.

Epilepsziás rohamot kapott egy férfi a Király utcában, rendőrök mentették meg az életét

Szombaton este Budapest VI. kerületében, a Király utcában két erzsébetvárosi járőr egy férfira lett figyelmes, aki a járdán támolygott, majd összeesett. Mint utólag kiderült, a férfi epilepsziás rohamot kapott, miközben leállt a légzése is. Hogy miként is menekült meg végül, azt ide kattintva te is megtudhatod.

A washingtoni brit nagykövet teljesen inkompetensnek tartja Trumpot

Sir Kim Darroch a brit külügyminisztériumnak küldött titkos diplomáciai jelentéseket, melyben nem igazán finomkodott, ha az amerikai elnökről volt szó. Először egy angol lap szivárogtatta ki Darroch mondatait, hitelességüket pedig az amerikai CNN hírtelevíziónak is megerősítette egy brit kormányilletékes. A 24.hu cikkében nem csak a nagykövet jellemzéseit olvashatod Donald Trumpról hanem azt is, hogy milyen hidegvérrel reagált minderre a brit külügyminisztérium.

Elsodort egy gyalogost a Szerémi úton randalírozó BMW-s

Vélhetően ittas volt az a 27 éves férfi, aki vasárnap reggel a Szerémi úton autójával nekiütközött a hídpillérnek, majd továbbhajtva a Hengermalom utcai kereszteződésnél felhajtott a járdára. De itt nem ért véget az ámokfutása, aminek egy gyalogos látta a kárát.

Mai nap hírei

Szemző Áron nem hagyta szó nélkül Kásler aljas megszólalását

budavidek.ezalenyeg.hu4 órája

Ismét kétezer felett a hazánkban újonnan azonosított fertőzöttek száma

demokrata.hu6 órája

Kandász Andrea közel 20 kilót fogyott - Eszméletlen alakja van

femcafe.hu7 órája

Máris eladna nyolcezer lélegeztetőgépet a külügyminisztérium

168ora.hu9 órája

Vak volt ezidáig? Harry herceg állítja, Meghan a mély tudatlanságból rángatta ki őt

joy.hu10 órája

Menő okosóra 15 ezer forintért? Miért is ne?

digitalhungary.hu10 órája

Pontot szerzett a Fradi a Bajnokok Ligájában

eurosport.hosszabbitas.hu16 órája

Vizet találtak a Hold napsütötte oldalán

szimpatika.hu19 órája