Nádai Anikó megmutatta, hogy sikerült az orrplasztikája: "Mintha egy új ember nézne a tükörbe"

Startlap - Startlap
Állítása szerint az orra egy gyerekkori baleset során megsérült, majd rosszul forrt össze a csont, és ez régóta nagyon zavarta. Bulvárösszefoglaló.


YouTube/LifeTV

Nádai Anikó megmutatta, hogy sikerült az orrplasztikája: “Mintha egy új ember nézne a tükörbe”

A műsorvezető állítása szerint az orra egy gyerekkori baleset során megsérült, majd rosszul forrt össze a csont, és ez régóta nagyon zavarta őt. Nádai Anikó új orrát ide kattintva lehet megtekinteni.

Kóbor János saját kérésére van hírzárlat az állapotáról

Trunkos András, az Omega menedzsere elárulta, milyen utasításokat adott a zenekarnak és családtagjainak Kóbor, akiről jelenleg mindösszesen annyit tudni, hogy súlyos állapotba került a koronavírustól. Részletek.

Tolvai Reni plasztikai sebésze megszólalt: kiderült, milyen beavatkozást hajtott végre rajta legutóbb

Az énekesnő, aki 10 éve még úgy nyilatkozott, a plasztika “nem fér össze” a személyiségével, már több operáción is átesett. Míg mellműtétjét nyíltan vállalta, a legutóbbi kezelésre már csupán utalgatott. Orvosa viszont részletes beszámolót adott. Bővebben.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc szakítottak

Határozottan közölték, hogy a különválás mélyebb okai nem tartoznak senkire, ugyanakkor mindezt a Fókusznak adott exkluzív interjú kereteiben jelentették be. Néhány dolgot azért így is megtudhattunk arról, mi vezetett az eddig látványosan szerelmesnek tűnő páros szakításához. Interjú.

Jennifer Lawrence testén annyira megszaladt a retus a Vanity Fairnél, mintha teljes arcplasztikát követtek volna el

CBS via Getty Images

Nádai Anikóval ellentétben itt valóban egy másik ember néz a tükörbe, Lawrence minden jellemző, egyéni vonását sikeresen eltüntették. Ha nem hiszed, nézd meg ezt a fotót.

Schobert Norbi a fakanalat se fogta meg, de máris megbüntették A Konyhafőnökben

Az ország Norbiját annyira megviselte a dolog, hogy Russel Crowe-hoz hasonlította magát a Gladiátorból, és aerobikozni kezdett. Videó.

Palik László: Hétfő reggel 8 óra 10 perckor az édesapám meghalt, de tanított valamit

Rendkívül megtörten, frissen indított saját YouTube-csatornáján számolt be a történtekről. A vallomásra éppen Palik édesapja egyik legfontosabb tanácsa miatt került sor az adásban. Videó.

Tóth Andi: Bármi is a tévhit rólam, én egy nagyon nyugodt, higgadt, visszahúzódó ember vagyok

A róla szóló bulvárhírek feltűnően nagy részében konfliktusaival és erotikus hangulatú videóklipjeivel szereplő énekesnő saját bevallása szerint a magánéletében igazából “a buszon a hátsó ülésen ücsörgő lány”. Tóth Andi a Mokkában adott interjút.

L.L. Junior felesége interjút adott: “Egy gyerek kapocs két fél között, de önmagában nem elég”

37 évesen lett anya, és ez okozott számára aggodalmakat, majd kislánya születése volt az, ami átlendítette depresszióra való hajlamán. A Nyerő Páros akkora élmény volt számára, hogy nagymama korában is emlékezni fog rá, igaz, a forgatások miatt 9 hónapos kislányát hagyta otthon. Gór Nagy Máriával már tervezik a jövőt, L.L. Juniorral pedig dolgoznak a kapcsolatukon. Körtvélyessy Kinga az nlc.hu-val beszélgetett, anyaságról, boldogságról, diétáról, valamint édesapjáról, Körtvélyessy Zsoltról is nyilatkozott. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Az AMA-gála legfontosabb pillanata Jennifer Lopez szédületes tempójú színpadi átöltözése volt

Frazer Harrison/Getty Images for MRC

Lopez rendkívüli sebességgel végzett teljes átalakítást Dolce & Gabbana balerinaruháján. Az énekesnőnek egyébként jövőre érkezik az új filmje, előzetes már van hozzá, így erre a linkre kattintva a nagy ruházati bűvészmutatvánnyal együtt azt is megnézheted.

Ez is érdekelhet

képcím

Tüntetők találkoztak össze Novák Katalinnal a szegedi...

képcím

"Tiszta marad a priuszom" - reagált Árpa Attila a drogügyben...

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben