Munkanélküli segélyhez folyamodik Dömsödi Gábor, de nem adja fel a harcot

Startlap - Startlap
Pásztó korábbi polgármestere jövőre is indul a választásokon, addig pedig oknyomozóként járna utána a település ügyeinek.

Dömsödi Gábor nem törődött bele, hogy az adatok szerint 106 szavazattal alulmaradt a fideszes Farkas Attilával szemben a pásztói időközi polgármester-választáson. A korábbi polgármester az ATV-nek beszélt arról, hogy már bejelentkezett a munkaügyi hivatalba, és a következő három hónapban bruttó 136 ezer forintos segélyen él, mivel munkanélküli lett.

Bár függetlenként sokáig együtt tudott dolgozni a fideszesekkel, az elmúlt időszakban viszont konfliktus alakult ki köztük, amely igencsak elharapódzott. Főleg azért, mert Dömsödi Gábor elmondása szerint fizetett fideszes aktivistahálózat lepte el Pásztót, és folyamatosan mocskolták őt.

Bár Dömsödi Gábor közvetlenül a választás után elgondolkodott azon, hogy feladja a harcot, már másképpen látja a helyzetet, és kijelentette, jövőre is indul a polgármester-választáson, mert szeretné, ha a település továbbra is úgy fejlődne, mint abban az időszakban, amikor ő volt a polgármester.

Addig sem ücsörög azonban tétlenül, oknyomozó újságíróként járna utána Pásztó ügyeinek.

Ez is érdekelhet

képcím

II. Erzsébet sem viselheti ezt a színt a pápa előtt

képcím

Survivor: Járai Máté és Kíra zokogva borultak egymás nyakába...

képcím

Szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András