Minden ellenzéki párt Rokker Zsoltit támogatja a miskolci időközi választáson

Startlap - Startlap
Civil nevén Erdei Sándorról van szó, aki miskolci lokálpatriótaként jelenleg egy kis falu alpolgármesteri feladatait látja el.

Miskolc 12. számú önkormányzati körzetébe július 15-én időközi önkormányzati választást tartanak, ugyanis az ottani fideszes győztes, Hubay György parlamenti képviselő lett. A választáson Erdei Sándor, vagyis művésznevén Rokker Zsolti is indul független jelöltként, aki mögé mostanra minden ellenzéki párt beállt, így tehát a Jobbik, az MSZP, a DK és a Momentum után utolsóként az LMP is csatlakozott a humorista támogatóihoz – számolt be az ATV.

„A párt reményének ad hangot, hogy támogatása célt ér, és Miskolc megválasztja képviselőnek a várost jól ismerő független jelöltet, aki a helyi ügyek képviseletét hatékonyan tudja ellátni” – fogalmazott Csoma László, az LMP Borsod megyei elnöke.

Rokker Zsolti egyébként egyébként húsz éve él Miskolcon, egy igazi lokálpatrióta, és jelenleg a pontosan hét lelkes borsodi falu, Szanticska alpolgármestere.

A legtöbb hírportálon Rokker Zsoltiként szerepelek. Tehát Rokker Zsolti indul a választáson. Erről szó sincs. Erdei Sándor vagyok, Ihos József sem Kató néni, Arnold Schwarzenegger se a Teriminator, hanem Rokker Zsolti civielben Erdei Sándor, és ez most nem vicc. Tehát komolyan gondolom, szeretnék valóban eredményeket felmutatni ebben a választókerületben

nyilatkozta a HírTv-nek a jelölt.

 

Ez is érdekelhet

képcím

MOK: törvényszegésre buzdít a miskolci kórház főigazgatója

képcím

Orbán szerint a Fidesz 2060-ig kormányoz majd

képcím

Egy orosz tévében közölték, hogy "teljességgel lehetetlen...