"Michael egy harcos" - Schumacher felesége megtörte a csendet

Startlap - Startlap
Corinna Schumacher levélben vallott.

Michael Schumacher felesége, Corinna férje 2013-as síbalesete után egy rövid közleményben nyilatkozott, de azóta a család teljesen elzárkózik a nyilvánosság elől, és az egykori pilóta állapotáról szinte semmilyen részletet nem tudni biztosan. Most azonban napvilágra került egy levél, amit az asszony egy német zeneszerzőnek írt, aki súlyos beteg férje tiszteletére komponált egy művet – írja a Daily Mail.

A 49 éves Corinna Sascha Herchenbachnak válaszolt kézzel írt sorokkal, miután a zeneszerző elküldte neki CD lemezen Schumacher tiszteletére írt, Born To Fight című szerzeményét.

Szeretném őszintén megköszönni az üzenetét, és a szép ajándékát, ami segít nekünk átvészelni ezt a nehéz időszakot. Nagyon jól esik a sok kedves kívánság és a többi jó szándékú szó – ez nagyon sokat jelent a családunknak. Tudjuk, hogy Michael egy harcos, és nem fogja feladni

– olvasható a levélben, amelynek keltezése nem ismert, csupán annyit tudni, hogy a zeneszerző 2014-ben íta meg a dalt, egy évvel Schumacher balesete után. Herchenbach a német Bunte magazinnak mutatta meg Corinna üzenetét, és elmondta: sosem gondolta volna, hogy válaszolni fognak neki.

A hétszeres Formula-1-es bajnok Schumacher a francia Alpokban, síelés közben esett el, és egy sziklába verte fejét. Azonnal kórházba szállították, ahol életmentő operáción esett át, majd hat hónapon át kómában volt. 2014 áprilisában felébredt, és feltehetően jelenleg svájci házában pihen. A sajtóértesülések szerint kezelésére hetente 115 ezer fontot, vagyis mintegy 42 millió forintot költenek.

Corinna és férje egy Ferraris partin találkoztak, és 1995-ben házasodtak össze. Ismerőseik szerint a párt nagyon szoros kapcsolat fűzi össze, mély szeretettel viseltetnek egymás iránt, és szinte sosem veszekednek.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Így néz ki most Nóci, a Való Világ egykori műsorvezetője

képcím

Bikinis képet posztolt Détár Enikő: "Nincs filter és nincs retus"

képcím

Az építészből lett író, aki szerepelni nem szeret, de jó cél...