"Michael egy harcos" - Schumacher felesége megtörte a csendet

Corinna Schumacher levélben vallott.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-13 15:49

Fotó: Marcus Brandt/Bongarts/Getty Images

Michael Schumacher felesége, Corinna férje 2013-as síbalesete után egy rövid közleményben nyilatkozott, de azóta a család teljesen elzárkózik a nyilvánosság elől, és az egykori pilóta állapotáról szinte semmilyen részletet nem tudni biztosan. Most azonban napvilágra került egy levél, amit az asszony egy német zeneszerzőnek írt, aki súlyos beteg férje tiszteletére komponált egy művet – írja a Daily Mail.

A 49 éves Corinna Sascha Herchenbachnak válaszolt kézzel írt sorokkal, miután a zeneszerző elküldte neki CD lemezen Schumacher tiszteletére írt, Born To Fight című szerzeményét.

Szeretném őszintén megköszönni az üzenetét, és a szép ajándékát, ami segít nekünk átvészelni ezt a nehéz időszakot. Nagyon jól esik a sok kedves kívánság és a többi jó szándékú szó – ez nagyon sokat jelent a családunknak. Tudjuk, hogy Michael egy harcos, és nem fogja feladni

– olvasható a levélben, amelynek keltezése nem ismert, csupán annyit tudni, hogy a zeneszerző 2014-ben íta meg a dalt, egy évvel Schumacher balesete után. Herchenbach a német Bunte magazinnak mutatta meg Corinna üzenetét, és elmondta: sosem gondolta volna, hogy válaszolni fognak neki.

A hétszeres Formula-1-es bajnok Schumacher a francia Alpokban, síelés közben esett el, és egy sziklába verte fejét. Azonnal kórházba szállították, ahol életmentő operáción esett át, majd hat hónapon át kómában volt. 2014 áprilisában felébredt, és feltehetően jelenleg svájci házában pihen. A sajtóértesülések szerint kezelésére hetente 115 ezer fontot, vagyis mintegy 42 millió forintot költenek.

Corinna és férje egy Ferraris partin találkoztak, és 1995-ben házasodtak össze. Ismerőseik szerint a párt nagyon szoros kapcsolat fűzi össze, mély szeretettel viseltetnek egymás iránt, és szinte sosem veszekednek.

 

Mai nap hírei

Készül a magyar–osztrák vakcina,Pécs és Bécs összefog

168ora.hu2 órája

Ezt teszi Keleti Andrea és anyukája a fittségért

napidoktor.hu6 órája

Gyurcsány Ferenc elmondta melyik vakcinával oltatja be magát

propeller.hu6 órája

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

joy.hu8 órája

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu9 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu10 órája

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit

digitalhungary.hu11 órája

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

szimpatika.hu19 órája