Kiemelt Hírek 2018. június 22.

Melania Trump botrányos szerelésben jelent meg

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 22.
Erre nem igazán van magyarázat.

Donald Trump eddigi legnagyobb vitát kiváltó döntése volt az, hogy az Egyesült Államok déli határát illegálisan átlépő családoktól egyes esetekben elvehetik a gyerekeiket.

Ennél már nem is kaphatott volna nagyobb fókuszt a dolog, amikor is az elnök bejelentette, hogy felesége Melania Trump is a mexikói határra utazik. Később a First Lady hivatala azt is hozzátette, hogy egy nonprofit vállalkozást látogatnak meg, hogy megköszönjék munkájukat, és hogy arról beszéljenek, miként lehet minél hamarabb visszaadni a gyerekeket családjaiknak.

Az Egyesült Államokban óriási lett a felháborodás a határozat ellen, rengetegen tiltakoztak, még püspökök is ellátogattak a határhoz emiatt. Trump azzal védekezett, hogy ezt a törvényt a Demokrata Pártra kente, mondván, hogy korábban az ő többségükkel fogadták el. Ez persze nem volt igaz, mert az elválasztás lehetőségéről a Trump-kormány saját hatáskörében döntött.

Melania közbelépésének története itt akár véget is érhetett volna, csakhogy újabb botrány keletkezett – írja a 24.hu a Vox.com-ra hivatkozva.

Történt ugyanis, hogy egy “Engem tényleg nem érdekel, téged igen?”feliratú kabátot vett fel az utazáshoz, bár a helyszínen nem ebben jelent meg.

Íme a képek, amiket le sem tud tagadni:


Fotó: Europress / AFP PHOTO / MANDEL NGAN
Fotó: Europress / AFP PHOTO / MANDEL NGAN

Úgy tűnik a kabátot egyébként a Zara forgalmazza:

Keresés az oldalon