Melania Trump botrányos szerelésben jelent meg

Erre nem igazán van magyarázat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-22 07:20

Fotó: Europress / AFP PHOTO / SAUL LOEB

Donald Trump eddigi legnagyobb vitát kiváltó döntése volt az, hogy az Egyesült Államok déli határát illegálisan átlépő családoktól egyes esetekben elvehetik a gyerekeiket.

Ennél már nem is kaphatott volna nagyobb fókuszt a dolog, amikor is az elnök bejelentette, hogy felesége Melania Trump is a mexikói határra utazik. Később a First Lady hivatala azt is hozzátette, hogy egy nonprofit vállalkozást látogatnak meg, hogy megköszönjék munkájukat, és hogy arról beszéljenek, miként lehet minél hamarabb visszaadni a gyerekeket családjaiknak.

Az Egyesült Államokban óriási lett a felháborodás a határozat ellen, rengetegen tiltakoztak, még püspökök is ellátogattak a határhoz emiatt. Trump azzal védekezett, hogy ezt a törvényt a Demokrata Pártra kente, mondván, hogy korábban az ő többségükkel fogadták el. Ez persze nem volt igaz, mert az elválasztás lehetőségéről a Trump-kormány saját hatáskörében döntött.

Melania közbelépésének története itt akár véget is érhetett volna, csakhogy újabb botrány keletkezett – írja a 24.hu a Vox.com-ra hivatkozva.

Történt ugyanis, hogy egy “Engem tényleg nem érdekel, téged igen?”feliratú kabátot vett fel az utazáshoz, bár a helyszínen nem ebben jelent meg.

Íme a képek, amiket le sem tud tagadni:


Fotó: Europress / AFP PHOTO / MANDEL NGAN
Fotó: Europress / AFP PHOTO / MANDEL NGAN

Úgy tűnik a kabátot egyébként a Zara forgalmazza: