Kiemelt Hírek 2018. július 30.

Megvan Hosszú Katinka új csapata

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 30.
Az olimpiai bajnok úszónő a közösségi médián keresztül mutatta be a stábot, amellyel már az Európa-bajnokságon is együtt dolgozik.

Hosszú Katinka bemutatta a stábot, amellyel a jövőben készül – írja az index.hu. A 29 éves klasszis pénteken úszik először az Európa-bajnokságon, Glasgow-ban, ahol 200 vegyesen, valamint 100 és 200 háton száll harcba az aranyéremért.

Bár az elmúlt időszakban Dave Salóval edzett együtt, azt már korábban lehetett tudni, hogy ez csak átmeneti állapot, és még az Eb előtt kiderül, ki lesz az új edzője, akivel elkezdi a felkészülést a 2020-as tokiói olimpiára. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő pedig nem várt tovább a bemutatással, és a Facebook-oldalán közölt képet az új csapatról, a képhez pedig csak annyit írt, hogy „nincs más hátra, csak előre”.

Az új tréner tehát Petrov Árpád lesz, aki Svájcból jött haza Hosszú Katinka kedvéért, miután felépített egy klubot, valamint ő volt az ifjúsági kapitány is. Az Ironswim új tagja Vizi Csaba is, aki a szövetség szakfelügyelője volt.

Nincs már hátra, csak előre 💪🏽 Keep it moving forward 💪🏽#ironswim #ironlady #hwapo

Közzétette: Katinka Hosszu – 2018. július 29., vasárnap

Hosszú Katinka a hétvégén kint járt a Hungaroringen is, ahol a Blikknek beszélt arról, mit vár az Európa-bajnokságtól.

„Megígérhetem, mindent kiadok magamból, a lehető legjobb eredményt akarom elérni – kezdte az úszónő. – Nem az a sportoló vagyok, aki csak úgy odaáll a rajtkőhöz, és várja a startjelet, hogy lesz, ami lesz. Nem! Mindig motivált vagyok, és a lehető legtöbbet akarom kihozni magamból. Szeretném megmutatni, nem lehet leírni Hosszú Katinkát.”

Keresés az oldalon