Megvan a MasterChef VIP győztese

30 fordulón keresztül küzdöttek egymással a hírességek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-06 10:27

Fotó: TV2

A TV2 MasterChef VIP című főzőshowjában 27 hazai sztár: Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi és Zsidró Tamás mérhette össze a tudását a konyhában.

Az elkészült ételeket Nyíri Szása, az Arany Kaviár étterem tulajdonosa és séfje és Mizsei János, a Mák séfje bírálta.

A pénteki adásban 30 forduló után Janicsák Veca és Kondákor Zsófi maradt a döntőben.

„Végig precízek voltatok, bár voltak hullámvölgyek. A jó séf ismérve a stílus, ti pedig végig fejlődtetek, és mindig megtaláltátok a harmóniát” – értékeltek a séfek.

Fotó: TV2

Végül Kondákor Zsófi színésznőnek sikerült elhoznia az első díjat, aki szinte fel sem fogta, hogy ő lett a nyertes: „El sem hiszem, hogy ezt a versenyt megnyertem, egy pár napig emésztgetem! Amikor idejöttem, nem gondoltam volna… Túrógombóccal kezdtem, és azzal is fejeztem be… Ez a pár hét kihatással lesz az egész életemre, az ízlésvilágomra.”

„A verseny elején nagyon megijedtem, amikor megláttam, kikkel kell majd összemérnem a közel sem tökéletes főzőtudásomat. Én is főzök persze, de a tudásom messze nem volt profi szinten. Azt gondolom, hogy a kitartásom, a nyitottságom és a kíváncsiságom segített abban, hogy végül én kerültem ki győztesként. Nem a győzelem motivált, sokkal inkább a kíváncsiság. Minden adás után azért izgultam, hogy csak még egyszer tovább jussak, hogy megtanulhassak még valamit erről a szakmáról. Csodálatos élményben volt részem, végig, mind a harminc adásban volt valami, ami felejthetetlenné tette számomra ezt a kalandot. Nem mellesleg, tanultam magamról is valamit: a hétköznapokban egy meglehetősen szétszórt ember vagyok, de ha koncentrálok, akkor flottul megy minden. Szeretném, ha ezt a hétköznapjaimban is tudnám ezentúl alkalmazni” – mesélte a Borsnak a színésznő.

Mai nap hírei

Annak köszönheted, hogy életben vagy, hogy még nem találkoztál ezzel a tízéves kisfiúval

unilife.hu9 órája

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu10 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu10 órája

Sír és nevet a növényvédelem, februárra visszajön a tél

agraragazat.hu12 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu14 órája

Politikai válságot okozhat az Európai Bizottság erélytelensége

demokrata.hu15 órája

Újabb részletek! Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje

metropol.hu16 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu19 órája